Merhabalar, temmuz ayında almış olduğum iPhone 5S normal acma kapama tuşuna bastığımda veya acma kapama ve ana ekran duğmesine bastığımda hic bir tepki vermiyor. Sorun donanımsal gibi gozukse de ole olduğunu duşunmuyorum cunku telefonumu iTunes'a bağladığım zaman geri yukle ve guncelle seceneği cıkıyor bu seceneğe bastığım zaman ise işleme başlıyor ve bir zaman sonra aşağıdaki resimdeki gibi oluyor;

Ve telefonda Apple logosuyla beraber aşağıda takılmış donmesi gereken bir ibareyle kalıyor saatlerce beklesem de hic bir değişiklik olmuyor. Ayrıca sorunun donanımsal olmadığını duşunmemin bir diğer nedeni de ilk bu sorunu yaşadığımda belirttiğim ekranda sabaha kadar tutup şarjının bitmesini bekledim şarjı bittikten sonra denediğimde telefon acıldı fakat benim hatam yuzunden (şarjın az olduğunu unutup telefonu setup ekranında bıraktım ve şarjı bitti) kapandı ve bir daha acılmadı. Sorunu Apple'ın randevu alıp telefonla sizi aradığı destek programıyla da cozmeye calıştım fakat ilk seferinde aramaya bile tenezzul etmediler ve guya bana ulaşamadıklarına dair bir mail attılar, 2. seferinde ise aradılar actım karşı taraftan herhangi bir ses gelmedi ardından kapattılar ve yine aynı maili attılar oysaki buna benzer bir problem yine telefonumda iOS 10 ilk cıktığında da başıma gelmişti ve telefon desteği ile cozebilmiştim ama şimdi onlarla cozemeyeceğim sanırım telefonumu da mumkun olmadıkca servise vermek istemiyorum kullanabileceğim alternatif bir telefon olmadığından. Umarım sorunu cozebiliriz şimdiden herkese teşekkurler...