Ben SEO konusunda ust duzey bir bilgiye sahip değilim. Kendimi SEO' cu olarakta nitelendiremem.

Ancak bazı şeylerin siteye iyi geldiğini bilirim. Ve onları bir araya toplayarak sizlere bir SEO Paketciği hazırlamaya calıştım.

Madde 1 : Site Tanıtımı

Siteniz 100 adet Turkce Forum Sitesinde tanıtılacaktır... Tanıtım yazısı tarafımdan oluşturulacak ve 25 Sitede bir yazı değiştirilecektir.

Madde 2 : Tanıtım Yazısı

Daha once bir liste oluşturmuştum Tanıtım Yazısı ile ilgili. Şimdi o listeyi kullanma zamanı. Sitenizin Tanıtımı icin Tanıtım Yazıları eklettirilecektir.

10 siteye Tanıtım Yazısı eklenecektir. Yazılar 5 gun sitede kalacaktır.
Sitelerin Alexa değerleri 900 K altı olacaktır.

Tanıtım yazılarının tamamında sitenizin farklı alt sayfalarına link verilecektir. 3 adet link olacaktır. 1 adedi ana sayfa 2 adeti alt sayfalara gidecektir.

Madde 3 : Ozgun Makale

Sitenizin iceriğine uygun olarak 25 Adet 100 - 150 Kelimelik makaleler hazırlanacaktır ve sitenize eklenmesi icin tarafınıza teslim edilecektir.

Yazılar SEO uyumlu olacaktır ve ANAHTAR KELİME yoğunluğu sağlanacaktır.

Madde 4 : Yorum Yazımı

Siteniz Yorum ozelliğine acıksa veya Forum sitesi ise 20 kelimeden az olmamak kaydıyla 100 adet Ozgun Yorum eklenilecektir.

Şartlar :

A*ult ve W*rez siteler icin calışma yapmıyorum. Size kesinlikle patlama yapacaksınız gibi bir soz vermiyorum. Zaten calışma kısa surede değil, uzun surede kendisini gosterecek bir calışmadır. Teslim suresi 15 Gundur. Tanıtım makalelerinin Ana Sayfada 5 gunu doldurduğu takip edilecektir. 15 gunun sonunda Silinen Tanıtım Yazılarından ve Forum Tanıtımlarından sorumlu değilim. Yapılan Tanıtım Yazısı anlaşmaları Siteler Acık Kalana kadardır. Takibi size aittir sonrasında. İşlemler sonucunda size detaylı bir rapor gonderilecektir. Odemeler İŞ Başında PEŞİN olarak alınmaktadır. Makalelerin, Tanıtım Yazılarının, Yorumların ozgun olacağına garanti veririm.

UCRET : 100 TL