Merhaba Arkadaşlar ,

Uzun zamandır sitelerle uğraşmaktayım.konusunda zamanla bilenlerden duyarak dinleyerek gorerek , deneme yanılma yontemleri ile , araştırma bilgi edinme makale okuma , bilinen yontemleri uygulayıp geliştirme ve daha bircok şekilde bilgi sahibi oldum kısa zamanda " Backlink Satın Almadan " hit yapabilen belki de ilk kişilerden oldum.Şimdi yavaş yavaş site sayımı azaltıyorum ve bilgilerimi sizlerle paylaşmak ayrıca bu işi yaparken para da kazanmak istiyorum.Vakit kaybetmeden konuya gecelim.

sitelerinizden daha fazla gelir elde edebilmeniz adına hitli / hitsiz , filtrede / filtrede olmayan , yeni acılmış / eski tarihli sitelere site ici full + full optimize yapıyorum ve bircok uygulamamda site ici optimize ile kalmayıp site dışı optimizede yapabiliyorum.

// Genel Olarak Yapılacak İşlerden Bazı Maddeler

* Site ici kelime optimizasyonunun ayarlanması.
* Title , Keywords , Description ayarlanması.
* Site ici link otomasyon uygulaması.( kendi yontemimdir ben buna BetaMap diyorum.)
* İcerik optimizasyonu ( video yontemi , etiket girişi ve filtrelenmesi )
* W3C Kodlama hatalarının minimum orana duşurulmesi.
* Daha hızlı index alınması icin duzenlemeler.
* Genel Site Menu ayarlaması.
* Siteyi google'a sevdirme google uyumluluğu ve spam goruntuyu en aza indirgeme.
* Site ve sitede ki mevcut videoların kesintisiz gosterilebilmesi icin hızlandırma calışması.
* Site fixleme ve guvenlik acıklarını en aza indirgeme.
* Kodlama hatalarının duzenlenmesi.(Gereksiz bir boşluk veya div koduna bile tahammulum yoktur.)
* Genel Google ve Arama Motorları Optimizasyonu (ping sistemi)
* XML-Php site harita(ları)sı oluşturma ve Google ’a tanıtılması.
* rss robots.txt ve sitemap ayarları.
* Her videoya ozgun title ayarlaması.
* Admin panel genel ayarlamaları.
* Gereksiz dosya ve fazlalıkların ftp'den temizlenmesi.
* Hedef kelime secimi ve bu kelime(ler) uzerine yoğunlaşılması.
* Hedef kelimelerde kategori acıklaması ve etiket ayarları.
* Script sadeleştirmek ve gereksiz detayların kaldırılması.

+ Ve daha sayamadığım ve GİZLİ tutacağım birkac madde.

// Opsiyonel Ayar Listesi

* CACHE kurulumu.
* Guzel pratik bir etiket botu.
* Site İci Arama yapıldığında o aramayı video olarak ekleme.(oto guncel site)
* Filtreden cıkılması icin birkac ek uygulama.(Garantisizdir , Gizlidir)
* Yuzlerce arama motoruna kayıt ve gerekli servislere PİNG gonderimi.
* 10 Farklı kelimede 10 Farklı Do Follow Link eklenmesi.
* Favicon + Site Ana Logo + Player Logo yapımı.
* 7 Gun tel , mail , msn , skype , pm vs. teknik destek.
* Script gorunumunu tamamen ozgun şekilde yapımı grafik ve birkac kodlama.
* Google Webmaster Tools'a Siteyi ekleyip gerekli birkac ayar yapılandırılması.
* Birkac gereksiz/siteyi kasan Menu , eklenti , sorgu kaldırılması.(Max. site hızı)
* Sql optimizasyon ve Ftp temizleme gereksiz dosyaları silme , virus temizleme.
* En verimli Banner reklam yerleşimi ve az reklamla daha fazla kazanc calışması.
* .htaccess ve alt yapı duzenlemesi.(sadece yeni acılacak siteler.)
* Site durumu , gidişat ve yapılması/izlenmesi gereken yol haritası.
* Sitede ki video resimlerinin 1 adet default resime ayarlanması.(sitelerimi bilen biliyordur.)

NOT 1 : Bu işlemleri sadece WEBLOADER scriptlerinde yapmaktayım.(ozellikle v5 ve v7 scriptlerinde olumlu sonuc alındı.)
NOT 2 : Bu yapılacak işler Minimum 2 Saat , Max. 8 Saat civarında surebilmektedir.
NOT 3 : Lutfen Referans istemeyiniz boyle bir konuyu ilk defa actığım icin elbette ki referans yok ama bilen biliyor o konuda şuphem yok.
NOT 4 : İş planlamasından sonra tutar tahsil edilmeden Optimizasyon'a başlanmaz.( Cok guvenilir , benden fazla itraderi mevcut kişiler dışında.)
NOT 5 : Aklınıza takılan tum soru / sorunları sorabilirsiniz ayrıca tamamen sıfırdan domain + host sağlayarakta optimize ve izlenmesi gereken yolları anlatabilirim bunuda ozel konuşuruz.
NOT 6 : Yapılacak işlemlerin faydasının olması elbette ki şuphesizdir.Fakat kesinlikle hicbir sorumluluk kabul etmiyor ve 100-150K hitleri %100 garanti etmiyorum sadece elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
NOT 7 : Konunun hicbir şekilde baltalanmasını istemiyorum.Zorla kimseye birşey yaptırmıyoruz fiyat ucuzda gelebilir pahalıda herkesin goruşu kendinedir baltalayanlara -rep atabilme ihtimalimi seviyorum.

Fiyatlandırma : Ana Optimize paketi GENEL yapılacaklar'ın tamamı(istemediğinizi yapmayız) ve OPSİYoNEL ayarlamalardan 3unun secilmesi ile oluşur.Fiyatı 50 TL ' dir.Ayrıca OPSİYONEL ayarlamalardan Ekstra her 2 Ayar 5 TL'dir.Tum Genel ve Opsiyonel Ayarlamaların toplam fiyatı 75 TL'dir.Ayrıca 1 den fazla site icin de indirim soz konusudur.(sayıya gore konuşuruz.)

ODEME : İş Bankası - PayPal - PTT

Multi Topic'tir.Diğer bir sitede hayli ilgi gormuştur ve başarılı sonuclar alınmaya başlanmıştır.