14 ve 28 Mayıs secimlerinde, bu secimin ne kadar onemli olduğunu, bu secimin vatan, millet acısından ne kadar kıymetli olduğunu cok net bir şekilde algılayan, oyle birilerinin dediği gibi 500 liraya oyunu satmayan tum koylu hemşehrilerime ve ciftci kardeşlerime şukranlarıma sunuyorum AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "14 ve 28 Mayıs secimlerinde, bu secimin ne kadar onemli olduğunu, bu secimin vatan, millet acısından ne kadar kıymetli olduğunu cok net bir şekilde algılayan, oyle birilerinin dediği gibi 500 liraya oyunu satmayan tum koylu hemşehrilerime ve ciftci kardeşlerime şukranlarıma sunuyorum." dedi.
Dağ, Bayındır Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi duzenlenen Balcılar Mahallesi Kiraz Festivali'nde yaptığı konuşmada, ilcede surekli festivallerin duzenlendiğini soyledi.
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen'in ilceyi geliştirmek icin onemli calışmalara imza attığını anlatan Dağ, "Bayındır bizim icin kıymetli ve onemli. Onumuzde 31 Mart 2024 yerel secimleri var. Uğur kardeşimiz yaptığı calışmalarla Bayındır'ı oteye goturmeye calıştı. Biz de ona her turlu desteği vereceğiz." dedi.
Dağ, AK Parti olarak uretime cok onemsediklerini, hem sanayide hem de tarımda ureten herkese destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini ifade etti.
Turkiye'nin cok onemli bir secimi geride bıraktığını hatırlatan Dağ, şunları kaydetti:
"Size ozellikle bir teşekkurum var, aslında milletimizin tamamına teşekkurum var. 14 ve 28 Mayıs secimlerinde, bu secimin ne kadar onemli olduğunu, bu secimin vatan, millet acısından ne kadar kıymetli olduğunu, cok net bir şekilde algılayan, oyle birilerinin dediği gibi 500 liraya oyunu satmayan tum koylu hemşehrilerime ve ciftci kardeşlerime şukranlarıma sunuyorum. Her birinize teşekkur ediyorum. Ulkemiz icin cok onemli bir eşikti, bu onemli virajda kıymetli bir değer ve onem atfettiniz. Bu değer ve onemi hayata gecirdiniz, inşallah bizlerde onumuzdeki 5 sene demiyorum daha uzun yıllar, hizmet etme gorevini ve sorumluluğunu sizlerle hissederek gorevimizi yapacağız."
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Taner Osmanağaoğlu, gecen yıl da festivale katıldığını hatırlatarak, "Az once belediye başkanımızın soylediği gibi, dağlarından bal ve yağ akan memleketimizi, cenabı Allah her daim yuceltsin, cenabı Allah devletimize zeval vermesin." diye konuştu.
AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar da tarımın dunyanın en onemli stratejik sektorlerinin arasından yer aldığını ifade etti.
Ureticilerin ve koylulerin hep uretmesinden yana olduklarını dile getiren Kırkpınar, "Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un de ifade ettiği gibi, 'Koylu milletin efendisidir.' Birileri, koyluleri hakir gorse de koyluler, ureticiler ve ciftciler, bizim oteden beri hep başımızın tacıydı. Bundan sonra da başımızın tacı olmaya devam edecek." şeklinde konuştu.
Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen ise her zaman ciftcilerin yanında olduklarını, ilcede guzel projeleri hayata gecirmek icin calışmalara devam edeceklerini ifade etti.
Festival kapsamında sembolik olarak kiraz guzellik yarışması yapıldı.
Festivalin acılışına Bayındır Kaymakamı Emin Kaymak, AK Parti Bayındır İlce Başkanı Veysel Bakıcıoğlu ve cok sayıda vatandaş katıldı.