Arkadaşlar bildiğiniz uzere Windows 7 artık tanıtıldı ve piyasadaki yerini aldı artık satın alabileceğiz ancak yaptığım araştırmalardan sonra birşeye gozum carptı :

WİNDOWS XP MOD ama ben bunu anlamadım biri detaylı bi bilgi verebilecek mi? Kimler kullanmalı ne faydası var vs.

Benim bulduğum bilgi şoyle:
Windows Virtual PC ve XPM Final hazır!

Windows 7 ile beraber Windows XP Modu'nun da final surumu indirilmeye sunuldu. Bağlantı burada.

Windows 7'nin cıkışıyla birlikte onceden vaat edildiği gibi Windows Virtual PC'nin 7. surumu ve bu platformu baz alan Windows XP Modu'nun final surumu indirilmeye sunuldu.
Son kullanıcıdan ziyade orta olcekli firmalara hitap eden Windows XP Modu, Windows 7 altında yeni işletim sistemiyle tamamıyla uyumsuz uygulamaları sanal XP altyapısı kullanarak calıştırmak mumkun. XP Modu'nun ozel tarafı sanal XP sistemine kurduğunuz uygulamalara direkt Windows 7 başlat menusunden ulaşabilmeniz ve Windows 7 uygulamalarıyla yan yana calıştırabilmeniz oluyor.
XP Modu, Windows Virtual PC 7 ve lisanslı bir Windows XP Professional kopyasından oluşuyor ve sadece Windows 7 Professional, Enterprise ve Ultimate surumlerine sunuluyor. Buna karşın Windows Virtual PC'nin yeni surumunu istediğiniz Windows 7 surumune yukleyebilirsiniz.

Yapmanız gerekenler ve indirme bağlantısı burada

Bu iş icin, verdiğimiz bağlantıda "Step 3" bolumunde işletim sisteminizi Professional veya uzeri surum olarak belirtmeniz gerekiyor. Sonrasında sağdaki listeden dilinizi secin ve aşağıda beliren "Windows Virtual PC" butonuna basın. Yazılımı kurduğunuzda kendi XP kopyanız ile XP Modu'nda sunulan tum ozellikleri kullanabilirsiniz.
Download: Windows Virtual PC ve XP Modu

Bilgi icin: Microsoft
Telefon: (212) 258 59 98 pbx