Kurban Bayramı boyunca nufusun ikiye katlanması beklenen Antalya'ya tatilci akını devam ediyor. Konya-Antalya yolunda uzun arac kuyruğu oluşurken, jandarma ekipleri de denetimlerini arttırarak suruculere uyarılarda bulundu. Turizmin başkenti Antalya'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. 9 gunluk bayram tatilini Antalya'da gecirmek isteyen tatilciler şehre akın akın geliyorlar. Tatil tercihini Antalya'dan yana kullanmak isteyen suruculer, Konya-Antalya karayolu uzerinde yoğunluk oluşturdu. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Manavgat İlce Jandarma ekipleri de karayolu uzerinde oluşturulan denetim noktasında kontrollerini sıkılaştırdı. Denetimler cercevesinde ekipler durdurdukları suruculerin bayramlarını tebrik ederek; emniyet kemeri, hız kuralları, cep telefonu kullanmamaları, dinlenme sureleri konularında bilgiler verdi. Denetimlerin Kurban Bayramı suresince devam edeceği bildirildi. Diğer taraftan, yaşanan yoğunluk havadan dron kamerasına da yansıdı.
Yolculuğunun guzel gectiğini belirten Ahmet Can Cakıllı, "Ankara'dan geliyorum. Denetimler iyi yapılıyor. Ekiplerimize teşekkur ederim" dedi. Antalya'ya tatile gelen Zehre Gulseven ise, "Konya'da oğretmenlik yapıyorum. Yolcuğumuz gayet guzel geciyor. Bayram icin Antalya'ya geldim. Guvenli bir yolculuk yapıyoruz. Vatandaşlarımız lutfen kemerlerini taksın" diye konuştu.