Sitelerinizi Tanıtıyoruz .. !!

Hem Tanıtım + Hem Hit + Hem High Backlink + Hemde Anahtar Kelimede Yukselme !!

Yok Daha Neler !!

Google‘a iyi niyetli olarak gozukemenin bir yolu olan .edu veyaa .gov sitelerinden backlink Almak.Biz Bu işlemleri Ufak Mevlalar Karşılıgı Gercekleştiriyoruz..

Google iyi niyetli siteleri cok ama cok sever. Onlar Google sıralamasında cok cabuk yukselir , Pr değerleri cok hızlı artar.Google’ın guvenini kazanırlar

.Edu ve .Gov sitelerinden backlink almak ? neden ni ?

.Edu veya .Gov siteleri Resmi eğitim siteleri ve Devlete ait kurumların sitelerinin uzantılarıdır. Yani Google’ın karşısında bir şirket , bir kişi yoktur.Google’ın karşısında tam olarak bir Hukumet vardır . Oyuzden Google’ın guveni tam olur bu sitelere karşı. Eğer bu sitelerden backlink alırsanız Google bizide iyi niyetli siteler arasına alır. Ve indexlenmemiz daha hızlı olur.

Şoyle duşunun backlink alan butun siteler domino taşı gibi olsun Eğer 1 tanesi yıkılırsa hepsi yıkılır. Sitenizin backlink sayısı arttıkca Google’ın gozundeki değeriniz duşer. Buna dikkat edin ve .Edu gibi az ama kaliteli hizmetlerden YARARLANIN > Faydasıda Daha BUYUKTUR

1 Edu Link 100 Lerce Backlinke BEDELDİR!!

.Edu Backlink Aldınız Ne Faydasını Goruceksiniz?

Kaliteli backlinklere sahip olursunuz.!!
Pagerank değeri almanızda etkisi buyuktur.!!
Hedef kelimenizde ust sıralara yukselirsiniz.!!
Hit artışı yaşarsınız.!!
Hızlı İndex !!

Eklenen sitelerin genel ozellikleri :

Hepsi yuksek pr ve alexa değerlerine sahiptir.

.Edu uzantılı sitelerden alınan backlinklerin ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz.!!!

Sizden İstediklerimiz;

-Site Adresiniz
-Anahtar Kelimeniz
-Tanıtım Yazınız
-Rapor Gonderilecek " Mail Adresi "

Bu şekilde pm atabilirler.

Edu Sitelere Tanıtım Yazısı

25 Edu |+| Tanıtım Yazısı |+| HigH Backlink |+| 20 İmleme |+| 150 Arama Motoruna Kayıt = Sadece 25 TL

---------

50 Edu |+| Tanıtım Yazısı |+| HigH Backlink |+| 20 İmleme |+| 150 Arama Motoruna Kayıt = Sadece 40 TL

---------

100 Edu |+| Tanıtım Yazısı |+| HigH Backlink |+| 20 İmleme |+| 150 Arama Motoruna Kayıt = Sadece 70 TL

Odeme : Garanti Bankası , İş Bankası , Paypal , Mobil Odeme

İletişim : Pm

İletişim : email protected​