Merhababa arkadaşlar. Yazıyı sonuna kadar okumadan başvuru yapmayın lutfen !
YakarNET Teknoloji Hizmetleri olarak sitemiz icin yeni bir post ekibi kurmayı hedefliyoruz, bu ekibimizde yer almak icin sizde aşağıdaki maddeleri mutlaka ama mutlaka okuyup başvuru yapabilirsiniz,
Toplam 10 Adet postcu arkadaş ile anlaşacağız. Her postcu en fazla 2 bolum secebilir. Bolumleri aşağıda belirtiyorum. Karşılıklı memlun kalınması durumunda iş bitiminde anlaşmalar yenilenecek ve iş surekli devam edecektir.
--> Oncelikle toplam post sayısı 1500'dur.( aylık ) Postlar duzenli olarak 50-50-50 şeklinde atılacaktır.Ara verildiği takdirde ( Haftada en fazla 2 kez ara verilebilir, ) 2 gunun yerine 100-100 olacak şekilde postlar tamamlanacaktır. Tatile gittim, annem hastalandı, babam kızdı gibi mazeretler gecerli olmayacaktır.
--> Copy/Paste edilen konuların başlıkları mutlaka değiştirilecektir. Aynı şekilde olan başlıklar kabul edilmeyecektir. Aynı zamanda yazının iceriğinde de ozellikle ilk paragrafta yazının konusunu ozetleyen en az 25 kelimelik bir tanıtım yazılacaktır.
--> Konuların kalitesi cok onemlidir. İş yapmak adına iş yapıp 1500 postu tamamlayanlar odeme beklemesin. %100 emek gosteren ve işini layıkı ile yapanlara her iş sonunda +25tl daha odenecektir.
--> Her postcu arkadaşımız, sectiği bolumun gelişiminden, konu seciminden, ve mesajlarından sorumlu olacaktır. Bir nevi o bolumun moderatorluk gorevini ustlenecektir.
Tekrarlıyorum iş olsun diye gelmesin kimse... 4 Maddeyi de dikkatlice okuyun ve anlayın.. 5 maddenin herhangi birinde aksamalar yaşarsak odeme yapılmayacağını şimdiden belirtiyorum !..
Gunluk Atılacak Post : 50 Adet - Başlıklar Ozgun
Aylık Atılacak Post : 1500 Adet - Başlıklar Ozgun
Ucretlendirme : 60 TL + Yukarıdaki Maddeler
Kaliteli, Ozverili, Sağlam iş cıkaran, Yaptığı işin arkasında duran kişiler ile calışmak istiyoruz.
SECEBİLECEĞİNİZ BOLUMLER :
1.) Oyunlar Hakkında
2.) Oyun İndirme Bolumu
3.) Spor Oyunları
4.) Hit Alan Oyunlar
5.) Online Oyunlar
6.) Knight Online
7.) Private Serverlar
8.) Silkroad Online
9.) Metin2 Online
10.) Counter Strike
Genişletmek icin tıkla ...
Odemeler her iş bitiminde Banka Havalesi, EFT, Kontor, Misli.com veya şans oyunlarına havale olarak yapılabilir. Paypal ve Postane ile calışmıyoruz. Odemelerde herhangi bir gecikme aksama vb. sorun yaşanmaz. Odemeler iş sonu yapılmaktadır.
Katılımcı arkadaşlar secmiş oldukları bolumun numaraları ile P.M gonderirlerse gerekli işlemleri başlatacağız.
Teşekkurler.