Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi ile birleşmek icin catıya ve kopruye cıkan adam bu sefer karısını 24 yerinden bıcakladı. Eşini dışarı cıkarabilmek icin binaya girip dairenin elektrik ve suyunu kesen koca, elektrik ve suyu kontrol etmek icin aşağı inen karısını evin girişinde yakalayıp zorla iceri soktu. Hastaneye kaldırılan 2 cocuk annesinin durumunun ağır olduğu oğrenilirken, olay sonrası kendi evine giden saldırgan koca tutuklandı. Serik ilcesinde eşinin boşanma isteğine karşı koprulere, catılara cıkan ve televizyon programına katılan şahıs eşini 24 yerinden bıcakladı. Olay, Serik ilcesine bağlı Kokez Mahallesi'nde 25 Haziran Pazar gunu oğle saatlerinde yaşandı. İddiaya gore, Muammer Ozen, olay gunu, eşi ile yaşadığı huzursuzluk nedeniyle uzaklaştırma cezası aldığı eve geldi. Binada eşinin oturduğu daireye ait elektrik ve su akımını kapattığı ileri surulen Ozen, ardından beklemeye başladı. Suların ve elektriğin kapatıldığını fark eden Serpil Ozen, oğluyla birlikte aşağıya inerek vanayı ve şalteri kontrol etti. Actıktan sonra oğlunu aşağıda bırakarak kontrol icin tekrar evine cıktı. Bu esnada kapıda bekleyen eşi Muammer Ozen tarafından zorla iceriye kapatıldı. Annesini telefon ile arayan oğlu ise cevap alamayınca eve cıktı. İceriden gelen sesleri duyunca komşularında bulunan yedek anahtarla kapıyı acarak eve girdi. Annesinin babası tarafın dan bıcaklandığını gorunce korkup dayısından yardım istedi. Bu sırada Muammer Ozen, olay yerinden ayrılıp kendi evine gitti. Dayı Sinan Akman ise eve geldiğinde ablasını kanlar icinde gordu ve 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. 2 cocuk annesi Serpil Ozen, yapılan ilk mudahalenin ardından once ozel bir hastaneye ardından ic kanaması gecirdiği icin Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ozen'in 24 yerinden aldığı bıcak darbesi yuzunden durumunun ağır olduğu oğrenildi.
Polis tarafından aynı gun evinde yakalanan Muammer Ozen, cıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gonderildi.
Olayla ilgili soruşturma suruyor.
"Kanları balkonun giderinden akmaya başlamıştı"
Ablasının yaklaşık iki yıl once boşanma davası actığını belirten Sinan Akman, "Bu insanların sorunları 16 yıldır vardı. Evlendikten 1 yıl sonra başladı. Burada defalarca darp edildi, raporları mevcut. 22 ay once kavga ettiklerinde ablam boşanma davası actı. Dava acmadan 10 gun once benim evime kafasını dinlemek icin geldi. Eniştem gelip evimi bastı. Ablamı surukleyerek dışarı cıkarmaya calıştı. Herkes mudahale edince kactı. Yaklaşık 8 ay once catıya cıktı. Buyuk oğlunu catıya cıkarıp kendini atmaya kalktı. Pazar gunu ise buyuk yeğenim beni aradı, elektrik ve su yok diye. Asansorde elektrik olduğunu soylediler. Ben de vanalar ile saatleri kontrol etmelerini soyledim. Kardeşim ile buyuk yeğenim vanaları kontrol etmek icin aşağıya indiler. Vana ve şalterin kapalı olduğunu gorunce acmışlar. Kardeşim eve cıkıp suyun ve elektriğin gelip gelmediğini kontrol etmeye cıktı. Yeğenim ile o anda telefon ile konuştuğumda yukarıya annesini kontrol etmesini soyledim. Yeğenim annesinden ses gelmeyince o da yukarı cıkıyor. O anda annesinin, 'Beni olduruyor, kurtarın' diye yardım cığlıklarını duyuyor. Kapı arkadan kitli olunca kapıya vurup, 'Baba yapma' diye sesleniyor. Babası da, 'Oldurdukten sonra gelip alırsınız, git buradan' diyor. Yeğenim daha sonra karşı komşuda anahtarın yedeği varmış. Onunla kapıyı actıktan sonra annesi ve babası mutlaktaymış. Annesi balkona kacıyor ve babasının annesini bıcakladığını gorunce, korkup aşağıya iniyor. Sonra beni arayıp, 'Dayı babam, annemi olduruyor, gel kurtar' dedi. Ben gelinceye kadar 112'yi aramasını soyledim. Ben geldiğimde ablam balkondaydı ve kanları balkonun giderinden akmaya başlamıştı. Sonra ambulans ile hastaneye goturduk. İc kanaması olduğu icin başka hastaneye sevk edildi. Ablamın vucudunda, 21 tane mudahale edilen 3 tane de mudahale edilmeyen bıcak darbesi tespit edildi. Pazar gununden beri hala yoğun bakımda ve hayati riski devam ediyor. Biz bu şahsın hak ettiği cezayı almasını istiyoruz" şeklinde konuştu.