Eşine ait Maserati otomobille trafikte seyrederken bir avukatla tartışan ve tartıştığı avukatın bacağını kıran polis memuru hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Polis H.T.U.'nun, 7 ay once başka bir tartışmaya karıştığı ve ayağından vurulduğu ortaya cıktı. Maserati ile trafikte dehşet sacan polis memuru, Turkiye'nin gundemine oturdu. 22 Nisan'da yaşanan olayın ardından İcişleri Bakanlığı tarafından başlatılan idari soruşturma sonrası polis memuru acığa alınırken, memur hakkında yeni detaylar da ortaya cıktı.
ZAYIFLAMA CAYI İLE SERVET KAZANMIŞ
Sabah Gazetesi'nin haberine gore; polis memuru H.T.U., trafikte tartıştığı avukat F.U.'nun bacağını iki yerinden kırdı. Avukat, gecirdiği ameliyatlar sonrasında hastanede 10 gun tedavi gordu. Polis memurunun ise eşi adına kayıtlı olan 8,5 milyonluk luks aracı ile villaları gundem oldu.
'Zayıflama cayı' satarak bu serveti elde ettiğini one suren polis memurunun eşi, 2016 yılında yaptığı ticaretin ardından uzerine kayıtlı 3 villa, 1 restoran, 1 iş yeri 2 de otomobilinin olduğunu acıkladı. Ote yandan, bu olayın polis memurunun ilk vukuatı olmadığı oğrenildi.
İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ!
Polis memuru H.T.U.'nun 7 ay once Konya'da başka bir olaya daha karıştığı ortaya cıktı. H.T.U.'nun ağabeyi T.U. ve bir arkadaşı ile birlikte bir mekanda alkol aldığı, sabah saat 05.00 sıralarında mekanın kapanacağını soyleyen calışanlara dışarı cıkmayacağını soyleyip tartıştığı belirtildi.
Polis memurunun cıkan kavga sonrasında tehditler savurduğu, sonrasında ağabeyi T.U'nun bacağından kendisinin ise ayağından vurulduğu ortaya cıktı.
"FERİŞTAHI GELSE BENİ KALDIRAMAZ"
Yaralı halde hastaneye kaldırılan polis memuru H.T.U.'nun ifadesinde, masaya gelen mekan calışanlarının 'kapatıyoruz' dediklerini, mekan calışanlarının ısrarı uzerine kalktıklarını, dışarıya cıkmaya calışırken calışanların ağabeyini darp edip kendilerine ateş ettiklerini one surdu.
Olayın ardından mekan calışanı Selahattin K., Mehmet S., Şaban C., Demir K., ve Mustafa A.'nın gozaltına alındığı oğrenildi.
Şuphelilerden Selahattin K. ifadesinde "Yaralananlardan H.T.U., 'ickim bitmeden feriştahı gelse beni kaldıramaz. Ben Emniyet amiriyim, Diyarbakırlıyım, adam yığarım buraya' diye bağırdıktan sonra yanındakilere de 'Silahımı getirin arabadan' dedi. Daha sonra cıkan kavgada, elinde tabanca olan iki iş yeri calışanı da olaya dahil oldu. Daha sonra da iki el silah ateşlendi" dedi