Oncelikle merhaba, bazı sebeplerden sosyale uzun sure ara vermek zorunda kalmıştım. Artık yine buradayım gibi gozukuyor. iPhone SE 2020 cihazımı gece şarja bıraktığım bir gunun sabahında, cihazı elime aldığım zaman parola istedi. Cunku yeniden başlamıştı kendi kendine. Telefonu birkac dakika kullandıktan sonra bir anda kapanıp tekrar başlıyordu. Bu bir dongu haline gelmişti ve iTunes uzerinden her turlu şeyi yaptım. Yazılım guncellemesi de dahil. Restore sececeği ile kurmayı da yaptım. Sorunum cozulmeyince telefoncu bir tanıdığıma gittim ve iPhone cihazlar ile uğraşan iyi sayılabilecek bir servise verdi. Oncesinde de on camını değiştirdi. Verdiği servis galiba reset atmış. Birkac gundur kullanıyordum ve kapanmıyordu, fakat bu sabah arabada Bluetooth uzerinden muzik calarken yine kapandı. Ve tekrar bu donguye girdi. Coconut battery ile bataryamı kontrol ettim, 750 donguye yakın ve sağlığı 84. bir de sabah cebimden hafifce yere duştu fakat etkisi oldu mu bilmiyorum. Gercekten yardımınıza ihtiyacım var.