Medipol Başakşehir Teknik Direktoru Emre Belozoğlu, eski Fenerbahceli oyuncu Umit Ozat hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na suc duyurusunda bulunmuştu. Suc duyurusunu değerlendiren savcılık Ozat hakkında, "hakaret" sucundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava actı Emre Belozoğlu daha once aynı iddialar karşısında Ozat'a actığı 5 kuruşluk tazminat davasını da kazanmıştı.
"SUC İŞLEDİĞİMİ DUŞUNMUYORUM"
Actığı 5 kuruşluk tazminat davasını kazanan Belozoğlu sonrasında ise Umit Ozat hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na suc duyurusunda bulunmuştu. Suc duyurusunu değerlendiren savcılık Umit Ozat hakkında, "hakaret" sucundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava actı.
Hazırlanan iddianamede, Ozat'ın Emre Belozoğlu hakkında yaptığı paylaşımlara yer verildi. İddianamede ifadesine de yer verilen Umit Ozat, paylaşımların kendisine ait olduğunu soyleyerek, "Soylediğim şeyler doğrudur. Bu nedenle suc işlediğimi duşunmuyorum. Uzerime atılı suclamayı kabul etmiyorum" dedi. Ozat'ın yargılanmasına onumuzdeki gunlerde başlanacak.