AK Parti MKYK uyesi Metin Kulunk sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu ve "Refahı zenginlere, krizi yoksullara boluşturen Felaket Kapitalizmine karşı; insanlık icin uretim, bereket, ekonomisi, İnsanlık icin adalet, insanlık icin hakca boluşum" diye yazdı. AK Partili Kulunk Twitter hesabı uzerinden bir acıklama yaptı. Kulunk, ekonomik tedbirlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve şunları soyledi:
"Refahı zenginlere, krizi yoksullara boluşturen Felaket Kapitalizmine karşı; İNSANLIK İCİN URETİM, BEREKET EKONOMİSİ, İnsanlık icin ADALET, insanlık icin hakca boluşum. Alınacak butun tedbirlerin temelinde, Turkiye'yi karanlık donemlerden cıkarıp, yukseliş donemine taşıyan; fabrikadaki emekcinin, tarladaki ciftcinin, omrunu bu ulkeye adamış emeklilerin, mahalledeki esnafın, evde ve calışan ureten kadınların ve de beyin matematikleriyle Turkiye'mizi geleceğe taşıyan genclerin ama, refahtan hak ettiği payı alamayan ve fedakarlıklardan kacınmayan, butun darbelere karşı direnen, 15 Temmuz'da ayağa kalkan ve dahi 20 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı asla yalnız bırakmayan %90 oranında ki milletimizin cıkarları odaklı olmalıdır. Turkiye'mizin kaynaklarını, hakca ve eşitce boluşturmek, bizim mucadelemizin olmazsa olmaz kuralıdır."

Refahı zenginlere,
krizi yoksullara boluşturen Felaket Kapitalizmine karşı;
İNSANLIK İCİN URETİM,
BEREKET EKONOMİSİ,
İnsanlık icin ADALET, insanlık icin hakca boluşum.
Alınacak butun tedbirlerin temelinde,
Turkiye'yi karanlık donemlerden cıkarıp,
yukseliş donemine taşıyan;.
Metin KULUNK (@mkulunk) July 7, 2023