Bugun oğlen iPhone 6S Plus telefonumu Beşiktaş'ta ki yetkili servise goturdum. Cihaz cok temizdi satmaya kıyamadım bende bataryayı değişip anneme vereyim dedim. Servis kaydını oluşturdular. Sadece batarya değişimi yapılacak şekilde. 900TL batarya ucretini verdim ve 1 saat sonra hazır olur gelip alırsınız dediler. 1 saat sonra gittim cihaz test aşamasında 1 saat sonra hazır olur dediler. Neyse 1 saat sonra tekrar gittim. İceriden teknik ekipten biri geldi telefonun batarya değişirken anakartta problem olduğunu ve Apple ile iletişime gectikten sonra donuş yapacaklarını soylediler. Neyse dedim sakinleştirdim kendimi dışarı cıkarken de anakart ucreti falan isterseniz sıkıntı cıkarırım dedim ve cıktım. Sormak istediğim sorular var onları cevaplarsanız sevinirim.
1) Benden anakart ucreti talep edilirse ne yapmam gerek ve nerelere şikayet edersem doğru sonucu alırım?
2) Ben sadece batarya değişimi icin gittim olurda telefonun anakartı değişirse yaptıkları işleme dair servis bilgi kağıdı alabilir miyim? (2 gun sonra sıkıntı cıkarsa benim sadece batarya değişimi icin geldiğimi iddia etmesinler diye)
3) Başına bu şekilde bir olay gelip cozen birisi var mı?
Ek: Ben telefonu sıfırladım verdim ve telefon acıktı. Telefonun servis kısmından bir yerlerden barkod okutarak bilgisayara girişini yaptı. Zaten cihaz takip kısmına girildiği zaman cihazın kasa durumunu gormek icin fotoğraf cekmişler. O kısımda bile telefon acık şekildeydi.
Dosya Ekleri 6F456739-D720-4B4F-9ADC-8A377ABD2F5E.png 336,9 KB · Goruntuleme: 36