"Futbola ilk başladığım gunu hatırlıyorum, oradaki heyecanımdan, umudumdan, hayallerimden daha buyuk hayallerim ve heyecanım var. İnşallah bu hayallerin ve umudun karşılığını bugunden itibaren almaya başlayacağız"- "Maca gelebilen tum Hataylıları bekliyoruz, gelemeyenleri de biliyorsunuz deprem kentler, konteyner ve cadır kentler oluşturuldu. Oradan, ekranların başında yuzlerindeki tebessumu, bize hissettireceklerini biliyorum" - Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle geride kalan sezon Spor Toto Super Lig'den cekilen ve bu sezon yeniden Super Lig'de mucadele edecek Atakaş Hatayspor'un teknik direktoru Volkan Demirel, Hataylıları, depremden sonra oynayacakları ilk mac olan Hull City karşılaşmasını ekranları başında izlemeye davet etti.
Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde AA muhabirine acıklamalarda bulunan Volkan Demirel, Hull City macını deprem bolgesinde kurulan konteyner ve cadır kentlerde izleneceğini bildiğini belirterek, "Futbola ilk başladığım gunu hatırlıyorum, oradaki heyecanımdan, umudumdan, hayallerimden daha buyuk hayallerim ve heyecanım var. İnşallah bu hayallerin ve umudun karşılığını bugunden itibaren almaya başlayacağız. Tabii ki bunun sebepleri var, bunun sebebi Hatay halkı ve depremzedeler. 11 ilimizdeki, o bolgedeki insanımızın ilk gunden bu yana yaşadıkları beni cok rahatsız etti. Benim tarafım spor tarafı ama elimden geldiğince sporla onları mutlu etmeye, onlara umut vermeye calışacağım. İnşallah bunu başarabilirim. Desteklerini, bana inanclarını, benimle konuşmalarındaki samimiyeti her zaman goruyorum, inşallah Hatayspor olarak onların kulube ve bana guvenini boşa cıkarmayacağız." ifadelerini kullandı.
"Bugun de uzun bir aradan sonra futbola geri donuyoruz. Evet hazırlık macı ama cok buyuk bir heyecana sahibim, inşallah guzel bir başlangıc olacak." sozlerini kullanan Volkan Demirel, şoyle konuştu:
"Futbola ilk defa başlıyor, sanki o sahaya ilk defa cıkıyor gibiyim. Bunun sebebi de tamamen deprem bolgesindeki insanların ekran başında yaşayacağı veya Bursa Stadı'na gelebilenlerin heyecanını bildiğim ve duşunduğum icin... Bursa Camiası'na, Hull City'ye, Acun Ağabey'e ve Acun Medya'ya teşekkur etmek istiyorum. Herkesi maca bekliyoruz. Bu macın organizasyonunda cok cabaladılar. Hatay'a ve depremzedelere gonulden destek veren herkese cok teşekkur ediyorum. Gercekten bolgenin birazcık tebessume, gulucuğe, mutluluğa cok ihtiyacı var. İnşallah bunu da biz bugun sahada vermeye calışacağız. Maca gelebilen tum Hataylıları bekliyoruz, gelemeyenleri de biliyorsunuz deprem kentler, konteyner ve cadır kentler oluşturuldu. Oradan, ekranların başında yuzlerindeki tebessumu, bize hissettireceklerini biliyorum. İnşallah yuzlerindeki tebessumu o ekrana yansıtabilirler. İnanır mısınız tek amacım ve gayem oradaki insanların mutlu olması. İnşallah bugun biraz da olsa onları mutlu edebilirsem, o sevinci yaşatabilirsem bu benim icin cok buyuk mutluluk olacak."