Edirne'de Kırkpınar Yağlı Gureşleri'nin yapıldığı Sarayici'nde er meydana dışındaki bir ağac devrildi. Ağacın altında kalan 2 kadın yaralandı. Edirne'de bu yıl 662'ncisi duzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Gureşleri'nin son gununde Sarayici'ne giden kişiler Er Meydanı dışındaki alanda sıcak havadan korunmak icin ağac altına sığındı. Kırkpınar ceşmesi olarak bilinen noktada ağac kokunden kırılarak devrildi. Ağacın altında oturan 2 kadın ağır yaralandı. İhbarla bolgeye cok sayıda acil sağlık ve polis ekibi yonlendirildi. Bolgede hazır bunan sağlık ekipleri ve UMKE ekipleri tarafından ağacın altında kalan 2 kadın kurtarılarak, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Ayağa kalktıktan sonra ağacın devrildiğini soyleyen Metin Ustubec, "Ağacın altında cay icip musabakaları izlemek icin ayrıldıktan sonra sesleri duydum ve arkamı donduğumde ağacın yıkılmış olduğunu gordum. Allah'tan bize bir şey olmadı. Son anda kurtulmuşuz" dedi.
Ağacın devrildiği sırada bolgede bulunanlardan Yucel Temel, "Yuzumu yıkamak icin ağacın yanından geciyordum. Ağac birden kendi kendine devrildi. Bir ses duyduk ve birden devrildiğini gorduk. 2 kadın ağacın altında kalarak yaralandı" ifadelerini kullandı.