Bolu Belediye Başkanı Tanju Ozcan, "Genel Başkan o kadar rahat ki, sanki Cumhurbaşkanlığı secimlerini kaybetmemiş de, sınıf başkanlığı secimini kaybetmiş gibi. O kadar rahat. Turkiye'nin gelecek yılını kaybetmemiş de ufak bir şey kaybetmiş gibi rahat" dedi. Bolu'dan CHP Genel Merkezi'ne 'Değişim ve Adalet' yuruyuşu başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Ozcan, CHP Genel Merkezine 30 kilometre kala basın acıklamasında bulundu. Turkiye'nin en buyuk beka sorunun CHP Genel Başkanlığında Kemal Kılıcdaroğlu'nun durması olarak belirten Ozcan, Kemal Kılıcdaroğlu'nu sınıf başkanlığını kaybeden bir cocuk kadar rahat olduğunu soyledi.
"75 yaşında Tayyip Erdoğan'ı yenemedin de 80 yaşında mı yeneceksin?"
CHP Genel Merkezine 5 kilometre kala ana kamplarını kuracaklarını soyleyen Tanju Ozcan, "Genel Başkan hala hicbir şey olmamış gibi davranıyor. Dun gitmiş bir yerde kahveye diyor ki 'hatalarımızdan ders cıkarttık, onumuze bakacağız' yani devam edeceğiz demeye getiriyor. İnsanların yaşı ile ilgili bir şey soylemek istemiyorum ama Genel Başkanımız 75 yaşında. Şimdi soruyorum. Sen 75 yaşında Tayyip Erdoğan'ı yenemedin de 80 yaşında mı yeneceksin? Sen yenesin diye 85 yaşını mı bekleyeceğiz. Artık bırakmanın zamanı geldi. İnsanlar Kılıcdaroğlu'na guvenmiyor, samimi bulmuyor. Boyle giderse Cumhuriyet Halk Partisi barajın altında kalacak. Tekrar Ankara'nın girişinden kendisini uyarıyorum" ifadelerini kullandı.
"Genel Başkan o kadar rahat ki, sanki Cumhurbaşkanlığı secimlerini kaybetmemiş de, sınıf başkanlığı secimini kaybetmiş gibi"
CHP lideri Kemal Kılıcdaroğlu'na yuklenene Ozcan, "Genel Başkan o kadar rahat ki, sanki Cumhurbaşkanlığı secimlerini kaybetmemiş de, sınıf başkanlığı secimini kaybetmiş gibi. O kadar rahat. Turkiye'nin gelecek yılını kaybetmemiş de ufak bir şey kaybetmiş gibi rahat" diye konuştu.
"Kılıcdaroğlu'nu belirleyen, 'cık karşıma Bay Kemal' diyen Erdoğan"
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayını Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediğini soyleyen Ozcan, "Daha 1 yıl once anketlerde insanların yuzde 60'ı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermek istemiyorum diyordu. Ama Erdoğan bizim adayımızı bile belirledi. Sayın Kılıcdaroğlu'nu belirleyen, 'cık karşıma Bay Kemal' diyen Erdoğan bizim adayımızı da belirlemiş oldu" ifadelerine yer verdi.
"Turkiye'nin en buyuk beka sorunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun CHP'nin başında kalmasıdır"
Kemal Kılıcdaroğlu'nun basiretsiz olduğunu belirten Ozcan, "Kardeşim beka sorunu derken neyi kast ediyorsunuz? Sorusunu bile soramadı. Bu aşamadan sonra Turkiye'nin en buyuk beka sorunu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun CHP'nin başında kalmasıdır. En buyuk beka sorunu budur" dedi.
"Bunun sonucları ağır olur. Sonuclarına kendileri katlanırlar"
Tanju Ozcan'ın CHP Genel Merkezine geleceği esnada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu'nun destekcilerinin de Genel Merkez onunde toplanması icin hazırlık yapıldığı yonundeki iddiaları değerlendiren Ozcan, "Bu korkunc bir iddia. Bunun planlandığını hissediyorum. Bunu Eren Erdem'in planladığını hissediyorum. Zaten CHP'li troller, Eren Erdem'den maaş alan trol ordusu harekete gecti soysal medyada. Sanki oraya gidecek insanları engelleyecek bir grupta orada olacakmış gibi. Sakın boyle bir şeye tenezzul etmesinler. Bunun sonucları ağır olur. Sonuclarına kendileri katlanırlar. Kardeşi kardeşin karşısına cıkartmayın.