İyi sosyaller dilerim.

Dostlar bugun kendi 2-3 yıl kullandığım iPhone 6'yı tanıtacağım, iPhone 6 alacaklar okuduktan sonra alması daha iyi olabilir.

Oncelikle oyun oynamak istiyorsanız iPhone 6 aklınızdan gecmez diye duşunuyorum, gunluk kullanımı icin uygun fakat gunluk kullanımı icin iPhone 6 onermem, şarjı 20 dakikaya bitiyor ve gunluk kullanım uygulamaları gereksinimlerini karşılamıyor, nasıl karşılamıyor diye soracak olursanız, bircok gunluk kullanım uygulamaları iOS 13 veya iOS 14 istiyor, orneğin Google uzeri tum uygulamalar (tarayıcı, Google driver, Google maps) gibi uygulamalar iOS 14 uzeri mevcuttur ve telefonun iOS surumu ise 12.5.6'dır, maalesef birkac hafta once de desteği kesildi, eğer fotoğraf cekmek gibi aktiviteler icin orta derece uygundur bence, ne iyi, ne kotu kamerası var, bunu da gectim oylesine sosyal medya da takılacağım diyorsanız, bir de yanına powerbank almanızı oneririrm. İyi tarafı sosyal medya uygulamalarını akıcı şekilde acıyor (TikTok, Instagram, Facebook, Discord), soyleyeceklerim bu kadar, keşke biraz daha iyi olabilseydi.
(Not: Marka kotulemek gibi bir amacım asla yoktur, fiyatı ucuz diye bakanlara soyluyorum, konuyu başka yerlere cekmeyiniz!)