Arkadaşlar yakın zamanda bir cok konu actım bunun farkındayım fakat bir karar vermem lazım. Başlıkta da yazdığı gibi iPhone 6 mı MONSTER Abra A5 V1.1 mi almalıyım? Butun gunumu bilgisayarda geciren biriyim laptop almak istememdeki amac şuan kullandığım masaustu sistemime bir ekran kartı ve ram ekleyerek kardeşim ile beraber GTA IV vs oyunlar oynayacağız. MONSTER hakkında sipariş hakkında kotu soylemler var fakat bunun duzeldiği soyleniyor hatta bir yerde okudum 2 gun icinde eline ulaşmış bir kişinin laptobu. Bu laptobu duşunuyorum. Youtube'da incelemesini arar iken Burak Oyunda adlı kanal sahibinin de bu laptobu kullandığını farkettim vlog cekip tanıtmış. Yazın tatillerde o laptop ile cekim yapıyormuş. Biraz daha baktığımda bu laptop ile AC Unity oynadığını gordum. Laptop gayet iyi ozelliklere sahip. Laptop şu: MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA
Oynayacağım oyunlar: GTA V- GTA IV- WWE2K15- ETS2- FİFA 15- PES 15- AC serisi- CoD AW- Bf 3-4.
Goruşleriniz onemli. Dediğim gibi gunumun tamamı bilgisayarda geciyor bunu dikkate alınız.