İyi gunler
Cuma gunu cihazımı yurtici kargo aracılığıyla saat 10'da İstanbul/Maltepe Teleservice'e gonderdim.
Cumartesi gunu saat 11 gibi teslim edildi fakat kayıt vs acılmadı. Bugun, yani pazartesi teleservice muşteri hizmetlerini aradım fakat kayıtsız cihaza oradan ulaşma şansınız yok cunku IMEI numaranızı istiyor ve kayıt olmadığı icin servisimizde boyle bir kayıt bulunamadı diyor. Ben de bunun uzerine [email protected] adresine bilgilerimi ve şikayetlerimin yazılı olduğu bir mail attım.
Bundan 1-2 dk sonra cihaz takip numaram telefonuma geldi.
Ondan sonra tekrar muşteri hizmetlerini aradım. Fazla bekletmediler bir bayan cıktı sorunlarımı anlattım hepsini ilettim dedi cihazınızın sırası geldi dedi şuanda her şey gayet guzel gidiyor. Size cihazdaki sorunları da anlatıyım.
Kilit tuşuna basıp actıktan 3-5 dk sonra dokunmatik sonuyor ve dokundukca başka yerlere basarak işlem yapıyor. Bayadır olan bir şarj sorunu var 2-3 şarjdan birinde %20 lere duşunce kapanıyor. Oyun oynamadan kullansam bile 5-10 dk sonra ısınmaması gereken şekilde ısınıyor. Nasıl gonderdim?
Once dosyalarımı vs. aldım yedekledim sonra restore ettim. % 100'e kadar şarj ettim.80 lere kadar kullandım.Sonra kapattım. Telefonu guzelce sardım sarmaladım kağıt peceteyle vs. Kendi kutusuna koydum. Kutu acılmasın diyede bantladım kenarlarından. Sadece cihaz ve kutusunu gonderdim. Şimdilik bunları yaptım gelişme oldukca buraya eklerim. Umarım bu konuda bilgi sahibi olmuşsunuzdur.
Buyurun resimler;