Selam, siz Iphone 6'nızı hangi aksesuarlarla kullanıyorsunuz ve tecrubeleriniz neler? Bende yakın zamanda alacağım ancak telefon kadar telefonun kapağı ve ekran koruyucusuda onemli. Acıkcası telefon kapağı satan bizim burdada var mağaza ancak gidip dandik bir şey almak yerine bildiğim yerden yani internetten araştırıp almak her zaman bana daha mantıklı gelmiştir bir cok şey icin. Belki bu aksesuarları kullananlarda vardır diye yorumlarınıda alabilir veya kendi kullandıklarının linklerini atmalarını ve tecrubelerini soylemelerini istiyorum. Acıkcası ben bunları araştırıp buldum, bilmem sizin fikirleriniz neler?

Telefon kapağı olarak:

Turkiye'de cok alınanlardan biri bu:

www.hepsiburada.com: Spigen Sgp iPhone 6 (4.7") Thin Fit Series Crystal Clear Fiyatı

Amerika'da ise cok alınanlardan biri ise bu:

www.hepsiburada.com: Spigen Sgp iPhone 6 (4.7") Thin Fit Series Smooth Black (SF Fiyatı

Ekran koruyucu olarak:

Cok alınan listesinde başta gelen ekran koruyucu bu ancak marka ile ilgili yeterli bilgi yok ve acıkcası guven vermedi bana bu marka, biraz araştırırsanız bir bilgi bulamazsınız yani.

www.hepsiburada.com: Case 4U Apple iPhone 6 Cam Ekran Koruyucu Fiyatı

Diğer ekran koruyucumuz ise bu:

www.hepsiburada.com: Spigen Sgp iPhone 6 (4.7") Crystal Ekran Koruyucu (3 Adet) - Fiyatı

Ya da almışken onuda mı Apple'dan almalıyım? Eğer oyleyse ordanda oneri atabilirsiniz.

Oneriler Amazon uzerinden Turkiye gonderimi olan urunlerdende olabilir.

Ulkemizde doğru duzgun şunun satışını yapan ve bilgi paylaşımı yapan bir yer yok, kullananlar ne yapıyor anlamadım.