Merhaba arkadaşlar [email protected] msnsini kullanan kişiyi tanıyan varmı ? paypal adresi: *********** .... bu şahısa belli bir miktar paypal bozması icin gonderdim. Fakat karşılığını bana yatırmadı. Telefonunu aradım fakat ole biri yok dediler. Bu kişiyi tanıyan varsa bana bilgi versinler lutfen veya ben bu kişi icin cidden hukuksal yollara başvuracam ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim...

Elimde sadece msn konuşmaları ve paypal adresi var.... paypaldaki ismi : *** **** ***

edit:
Olay cozulmuştur... Olay şole olmuş bu kansu denen şahıs gercekte bole bir kişi yok. Bu kişi bana pp bozacağım die geldi. Bana paypal adresi olarak pembekedi nin paypal adresini verdi... Bende oraya parayı yatırdım. Daha sonra "hemen odemeyi gececeğim" dedi. 2-3 dk sonra "gectim dedi" sonra cıktı bende baktım odeme gelmedi. Anlatım biraz basit ve kabaca olmuş olabilir kusura bakmayın ama az cok anlamış oldunuz olayı... pembekedi abla sende bişiler yazarsan daha aydınlanırız ben tam anlatamadım herhalde