Samsun'un Ladik ilcesi Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Ozel (57), kanser tedavisi gorduğu hastanede kalp krizinden yaşamını yitirdi. İki yıldır kanser ile mucadele eden Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Ozel, bugun tedavi gorduğu Ankara Gulhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp krizi gecirip, hayatını kaybetti.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Secimlerinde AK Parti'nin Cumhur İttifakı adayı olarak secilen ve mimar olan Ozel'in cenazesi, bu akşam Ladik ilcesine getirilecek.
CENAZE TORENİ BELLİ OLDU
57 yaşında hayatını kaybeden Ozel'in cenaze namazının 24 Temmuz Pazartesi (yarın) oğle namazına muteakip Ladik ilcesinde bulunan Merkez Camisinde kılınacağı ardından aile kabristanlığında toprağa verileceği bildirildi.
Samsun Buyukşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMiR, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla , Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Ozel'in vefatı uzerine başsağlığı dileğinde bulundu.
Samsun'a hizmet noktasında yoğun mesai harcayan, Ladik Belediye Başkanımız saygıdeğer Nurhan Yapıcı Ozel Hanımefendi'nin vefat haberini derin bir teessurle oğrendim.
Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tum hemşehrilerime sabır ve başsağlığı diliyorum. pic.twitter.com/U70VKhXeR2
Mustafa DEMiR (@mustafademirbsb) July 23, 2023 Nurhan Yapıcı Ozel Kimdir?
2 Eylul 1966 yılında Ladik'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ladik'te bitirdi.
Konya Selcuk Universitesi Mimarlık ve Muhendislik Fakultesinde Mimarlık bolumununden mezun oldu. Ladik'te mimarlık yaptı.
Ladik Belediyesinden bir donem meclis uyeliği, 2 donem Ladik İl Genel Meclis uyeliği gorevini yuruttu. AK Parti Ladik ilce Kadın Kolları Başkanlığını yaptı. 2013-2015 yılları arasında Samsun İl Kadın Kolları Başkanlığı gorevini ustlendi.
Son olarak AK Parti Samsun İl Yonetim Kurulunda Cevre, Şehir ve Klutur'den Sorumlu Başkan Yardımcılığı gorevini yaptı.
Evli ve 2 cocuk annesidir.