1000 PR8-PR3 EDU Siteden ve Yuksek PR'lı 1500 Wiki Siteden Muhteşem
Makale Backlink Calışması

**%100 GUVENLİ ODEME SECENEĞİ**

Google'ın En Sevdiği İki Backlink Ceşidini
Sizin İcin Tek Calışmada Topladık!

Google'ın En Sevdiği ve Guvendiği Siteler Olan EDU Sitelerden Google'ın En Sevdiği Backlink Yontemi Olan Makale İcinden Anahtar Kelimeleriniz ile Alınan Backlink'leri Bir Araya Getirdik.

Sitenizi Sıkı Tutun Cunku Bu Calışma Sonrası Ucuşa Gececek.

Calışmamızda once siteniz ile alakalı SEO uyumlu 1 adet tanıtım yazısı hazırlıyoruz. Sonrasında 1000 Kaliteli PR8-PR3 EDU Sitede ve Yuksek PR'lı 1500 Wiki sitede icinde sitenize 3 farklı anahtar kelimeniz uzerinden link verdiğimiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.

1000 Kaliteli PR8-PR3 EDU Site + 1500 Yuksek PR'lı Wiki Site + 150 Rss Kayıt ve SEO Uyumlu Yazılmış Tanıtım Yazısı İle Artık Guncellemelerden Korkmanıza Gerek Yok!

Son Guncellemede Dalgalanmadan Kotu Etkilenen Siteler İcin, Sıra Kaybı ve Anahtar Kelimesinde Gerilere Duşen ve Tekrar Yukselmek İsteyen Siteler İcin, TrustRank Değeri Duşuk Olan Siteler İcin, Tekil Hiti Az Olan Siteler İcin, PageRank Almak İsteyen Siteler İcin, Alexa Değeri Yuksek Olan ve Duşurmek İsteyen Siteler İcin, Arama Sonuclarında Surekli Yerinde Sayan ve Bir Turlu Sayfa Atlayamayan Anahtar Kelimeler İcin Muhteşem Bir Calışma!

* 1000 Adet Kaliteli PR8-PR3 EDU Site

* 1500 Adet Kaliteli P6 - PR3 Wiki Site

* Dunya'nın En Buyuk 150 RSS Paylaşım Sitesine Kayıt

* SEO Uyumlu ve Sitenize Ozel Yazılmış Tanıtım Yazısı

* Tanıtım Yazınız İcinden 3 Anahtar Kelimeniz İle Sitenize Verilen Yuksek PR'lı Wiki Backlinkler

* Tanıtım Yazınız İcinden 3 Anahtar Kelimeniz İle Sitenize Verilen EDU Backlinkler

* Anahtar Kelime Bazlı Yukseliş

* PageRank ve TrustRank Kazanımı

* Alexa Değerinizde Hızlı Duşuş

* Tekil Hitlerinizde Artış

* Google Panda & Penguin Dostu Calışma Sistemi

* Yeni Siteler İcin Dahi Guvenle Kullanılabilir Organik Uygulama

* 1 Hafta İcinde Ayrıntılı Rapor İle Teslim

Muhteşem EDU Backlink Calışması Muhteşem Fiyata Sadece 70 TL

ODEME

BANKA HAVALESİ
PAYPAL