Seo calışmaların en etkilisi forum tanıtımıdır. Surekli sayfa sayısı değiştiğinden dolayı icin hızlı index alan forumlardan link almak kelime bazlı artışa kısa surede olumlu etki gostermektedir.Kelime bazlı yukselişin yanında forum kullanıcıları tarafından sitenize ziyaret gercekleşir.Ayrıca forumların tamamı Turkce ve ziyaretcilere acık olduğundan yukselişe rahat bir şekilde gececeksiniz.
%100 Manuel Calışma
Biz yaptığımız seo calışmalarını %100 manuel olarak bizzat kendi ellerimizle yapıyoruz. Bu şekilde siteleriniz hakkettiği değeri bulacak.
Kalıcı Etki
Yaptığımız calışmalar %100 kalıcıdır. Aylar hatta yıllar sonra raporları kontrol ettiğinizde bile linklerinizin durduğunu goruceksiniz.
İndex Hızı
Google orumceklerinin sitemizi ziyaret etmeleri icin, bir başka siteden orumceğin dolaylı yollarla (hedef kelimemize yazı icerisinde linklendirme yaparak) calışma yapılan siteyi de indexlenmesi sağlandığı icin, sitemize google orumceklerini ceken ozellikte olması, tanıtım yazısının faydasını kat be kat arttırmaktadır
Genel olarak faydaları :
Kaliteli backlinklere sahip olursunuz.
Pagerank , Alexa ,Trustrank ve Domain Authority değerleriniz yukselir.
Hedef kelimenizde ve iceriklerinizde arama motorlarında ust sıralara yukselirsiniz.
Hit artışı sağlar.
Eklenen forumların genel ozellikleri :
Hepsi Farkli İp adresinde barınan forumlardır.
Bircoğu yuksek pagerank ,alexa ve trustrank değerlerine sahiptir.
Tum linkler ziyaretcilere acıktır.
Google tarafından indexlenen sitelerdir.
Hizmetten Faydalanmak İstiyorum , Ne Yapmalıyım ?
Tanıtım yazınızın başlığı :
Tanıtım yazınız :
Logo, Banner veya Resim :
Paket seceneği : (Paket 1 , Paket 2 , Paket 3)
Pingleme işlemi istiyor musunuz ? :
Odeme bilgisi (Mobil, Paypal) :
Bu şekilde bana PM atabilirsiniz.