İş alımı : ACIK
Paket İceriği :
Google'nin cocuğu olan blogger'dan faydalanarak sitelerinizi ust sıralara taşıyabilirsiniz yaptığım işlemin alexa değerlerini duşureceğini ve google sıralamasına etkisi olacağını belirteyim oncelikle. Hesapların hepsini kendim ellerimle actım yani cop vs değildir.
Sosyal İmlemenin Faydaları:
Sitenizin indexlenme hızını artırır, bunun yanısıra alexa'nızı duşurmenize yardımcı olur unutmayalım ki bu hit icin değildir googlenin kendi bunyesinde barındırdığı blogger ve diğer sosyal imleme sitelerinden faydalanma calışmasıdır.
Calışma once ucret, sonra tanıtım yazısı gonderilir, daha sonra calışma yapılır ve rapor tarafınıza iletilir bu surec iş yoğunluğuna gore 1 saat ile 2 gun arasında değişebilir.
Şimdilik Paketimiz Bu şekildedir Artırmaya Devam ediyorum referans alımı yoktur fiyat bence uygun zaten.
Odemeyi Paypal Olarak Kabul Ediyorum ekstra ucret almıyorum diğerleri gibi masraf ucreti falan yoktur.
Faydasını goreceğine inandığım icin bu paketi hazırladım rapor aynı gun icersinde verilir yoğunluğa gore 1 saati bile bulmaz . . .
Wm Aracı Referanslar :
Referee' Alıntı:
Yaklaşık 70 blogspot, tumblr turu web sitede tanıtım yazımı paylaştı. İlerleyen gunlerde sonuclar gelmeye başladığında tekrar yorum yaparım. İlgi ve alakaya onem veren kişilerin problem yaşamayacağı bir kişi. Kendisine teşekkur ediyorum. İyi kazanclar diliyorum.
Genişletmek icin tıkla ...
Karakurt' Alıntı:
Arkadaş kısa bir surede raporu txt olarak gonderdi.Titiz calışmış.Teşekkur ediyorum.Tanıtım yaptığı sitelerde gayet kaliteli siteler.Etkisini gorduğumde tekrar yorum atarım.Sorunsuz bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.İyi Gunler.
Genişletmek icin tıkla ...
Konu Multidir : http://wmaraci.com/forum/backlink-p...fa-1-twitter-7-tumblr-dahasi-5-tl-101299.html