Merhaba arkadaşlar kaliteli backlink ihtiyacı olan arkadaşlara nadiren link ve tanıtım yazısı satılan sitelerimizden link ve tanıtım yazısı sağlıyoruz
Site 1
Site adı : PM
PR Değeri : 4
Alex'a değeri : 710K / Alexa Turkiye 11K
Dmoz Kaydı : Yok
Site Yaşı : 7
Link Cıkışı : 0 / 4 Adet Daha Satılacaktır
Aylık 20 TL / 3 Aylık 50 TL
Site İceriği ve Kısa acıklaması : Acıldığı gunden bugune teknoloji ve bilişim alanında %70'i ozgun makale ve cozumler iceren yazılar yayınlanmaktadır , google'de 8 alt bağlantısı olan kaliteli ve temiz bir sitedir , girilen iceriklerin indexleme suresi neredeyse 2,3 dk surmektedir.
Site2
Site adı : PM
PR Değeri : 3
Alex'a değeri : 4M
Dmoz Kaydı : Var
Site Yaşı : 5
Link Cıkışı : 2 / 2 Adet daha satılacaktır
Aylık 15 TL / 3 Aylık 40 TL
Site İceriği ve Kısa acıklaması :Bir kulubun resmi sitesidir sağlam backlinkleri ve dmoz kaydı mevcuttur heklink değildir whois kayıtları ile bilgilerimi karşılaştırabilirsiniz , liglerin acılması ilede her gun guncellenmektedir.
2 Siteden aynı anda alımlarda
Aylık 30 TL / 3 Aylık 60 TL
Tanıtım Yazısı sadece site 1'den verilmektedir , fiyatı ise 4 tanıtım yazısı 20 TL'dir , tanıtım yazıları bizim tarafımızca ozgun olarak yazılıp dilediğiniz tarihler arasında yayınlanır , 1 site icin yazılan tum tanıtım yazıları birbirine bağlanır ve surekli aktif kalması sağlanır.
Ayrıca site 1'den alacağınız tanıtım yazıları yayınlandığı andan itibaren sitemize bağlı tum sosyal ağlarda otomatikmen yayınlanır.
Bu mukemmel tanıtım yazısı kampanyamızdan sadece 3 kişi yararlanacaktır , kacırmayın derim dilediğiniz zaman aralıklarında 4 ayrı ozgun tanıtım yazısını yazıp sizin icin yayınlıyoruz dilediğiniz zaman aralıklarına endexli olarak en az 3 en fazla 6 gun ana sayfada kalıyor ve sitemizden hic kaldırılmıyor , ve sadece 20 TL oduyorsunuz.