Merhaba arkadaşlar..

Değişik bir yontem uyguluyorum, bu işten amacım para kazanmak değil, hizmet etmek ama bedava olunca da kime vereceksin hizmeti, temsili bir bedel olarak aldığımı duşunun. Site yabancı kaynaklı akademik bir sitenin altında forum sayfasıdır ancak forum hazır forum paketi değil, ozel olarak kodlanmış yani adı forum sadece, verileri aşağıdadır.Linkler tabiki dofollow' dur.

Yazının yazılacağı siteye yazı eklemek free, bir şekilde adminler unutmuş. 1 aydır takip ediyorum keşfedilmemiş bir site. Kendi sitem icin 11 haziranda makale ekledim silinmedi, testler tamam yani. Oto onaylı ve kontrol edilmiyor.

Kendi makalemde kullandığım Anahtar kelimeler (3 adet) yuksek rekabetin olduğu ve yazıdan once 70-80. sıralarda olduğum anahtar kelimelerdi. 1 hafta sonra birinde 2.sıraya, diğerlerinde 5. sıraya yukseldi ve 15 gundur dalgalanma dahi yok dile kolay PR8.

Site adı odeme alınıp makale eklendikten sonra verilecektir, burada biraz bana guvenmeniz lazım,kimse 25 TL icin +++++++++++lık yapmaz. Dediğim gibi ekleme yapmak free olduğu icin baştan soylemiyorum.

Site cope donmesin diye sadece 2 kişiye satış yapıcam(Makalede 3 anahtar kelime kullanabilirsiniz). Yazı veren arkadaşlar site adını sağda solda yayınlarsa kendi bilecekleri iş, ben istediğim yere yerleştim. Sonucta kendi siteleri zarar gorur. Siteye eklenecek her link onların sayfasını geri duşurur. Karar size ait ama aklı olan site adını dağıtmaz.

Pagerank değeri: Site subdomain, Subdomain PR Değeri:8 , Ana domain PR değeri 6.

Trustrank:Subdomain: 3,95 - Anadomain: 4
Alexa Subdomain: 132K

Ucret: 25 TL
Odeme: Yapı Kredi Havale. (PM ile hesap bilgilerini alabilirsiniz)

2 kişiye satış olursa konuya edit yapıp bildiririm.

EDİT: Sorusu olan, aklına bir şey takılan PM veya konu altına yazabilir.

Hayırlı ,uğurlu olsun