6000 Wiki Siteye Makalenizi Gonderiyorum: - 120 Civarı Edu ve Gov Site Bulunuyor icerisinde - Tamamen Farklı Domain Tamamen Farklı İP Ayrıca 300-400 Civarıda Grup Edu Wikilere Gonderim Yapıyorum. 100 Z Defteride Hediye Sadece 10TL

NOT : Yeni Penguen Guncellemesinden Dolayı Ana Sitenize Şimdilik Calışma Yapma Taraftarı Değilim ama Sitesine Guvenenler Yaptırabilir. Alt Sayfalara Şuan Calışma Yaptırmak Daha Mantıklı Yani Yukselmek istediğiniz Bir Kategoriye veya Bir Makaleye... 5-6 Farklı Makale ile 1000 1000 Şeklinde Calışma Yapabilirim...

6000 Adet Wiki Siteye Makalenizi Gonderiyorum.
6000 Adet Wiki Sitelerin icerisinde 120 Edu ve Gov Site Bulunmaktadır. Diğer Siteler Com, Net , Org vs.. Uzantılı Genelde Yuksek Pageranklı Sitelerdir...

Bu Hizmetten Yararlanmanız icin Gerekenler.
1 - Ozgun Bir Makale Hazırlamanız ve Bu Makalenizi bana Pm veya Msn Yoluyla Gondermeniz.
2 - Makalenin icerisinde Gececek Linkleri isterseniz Kendiniz Şu Şekilde Oluşturabilirsiniz: [Siteadresi Acıklama]
istersenizde Site Adresinizi ve Acıklamanızı Bana Gonderebilirsiniz Ben Duzenlerim.
3 - Kısa Bir Makale Olsun isterseniz Pek Tavsiye Etmem ama Kendimde Yazabilirim. 30-40 Kelime... Sadece 1 Makale icin Gecerlidir...

Ucret: 10TL Kısa Bir Sure

Odeme: Misli - Akbank - Paypal
iş Sonu Odeme Yapabilirsiniz...

En Gec 6 Saat icerisinde iş Teslimi Yapılır.

Bu Hizmet icin Yaptıklarımız: Her Siteye Uyelik Acılır ve Makaleniz Gonderilir. Detaylı Rapor Alınır ve Rapor Size Gonderilir...

Msn iletişim: [email protected]

Ornek Wiki Site

Daha Once 1000Wiki Calışması Yapmıştım. Calıştığım Arkadaşların Mesajları:

CsAdasi
Calışma yaptırıldı .. gercekten cok ilgili bir arkadaş .. Tavsiye ederim herkese..

@Adiqe
Arkadaşı yoğun işlerimden dolayı 2 gun beklettikten sonra parasını işten once gonderdim ve ardından makaleyi yazıp mailine gonderdim. Belirttiği sure icinde calışmayı tamamlayıp mail adresime rapor gondermiş. ben de 1000 linki tek tek kontrol edemem ama en kazık yerlerden, edu sitelerden ve bi alttan, bi ustten, bi sağdan, bi soldan yandan yandan kontrol ettim ve hepsi girilmiş, sorunsuz bir iş

Kendisine referans olarak kefil oluyor ve başarılar diliyorum.

@Sunchild06
raporu aldım guzel liste iyi calışma olmuş inşallah sonucuda iyi olacak

sarkos
Rapor alındı arkadaş başarılı bir calışma sergiledi temiz bir rapor sundu teşekkurler

karasuvari
raporu kısa surede teslim etti titiz bir arkadaş