Nereden indirebilirim
Programın Linki : http://www.NasiLL.com/BackLinkPostalayici.rar
Programın calışabilmesi icin .net 4.0 kurulu olmalıdır
İşletim sisteminizde yoksa lutfen indiriniz. Microsoft .net framework 4.0 http://www.microsoft.com/net/download
Acıklamalar
Bu yazılım SEO araştırmaları cercevesinde prototip olarak kodlanmıştır. Yazılımı kullanmak veya kullanmamakta tamamen ozgursunuz.
Demo Kısıtlamaları
Yazılımı demo kısıtlaması olarak bir seferde sadece 5 siteye Post yapacak şekilde yayınlıyorum. İkinci kısıtlamam ise Ana Sayfaya article post etmeyi kapatmak. Zira bu durumu pek az wiki normal karşılar, genelde bozgunculuk olarak algılanır. Ancak yine de bu kodlamayı yaptım cunki atıl kalmış backlink kaynağı haline gelmiş wikilerin ana sayfalarına post yapmak bir artı değer olarak karşımıza cıkabiliyor. 5 link posting sonrasında site linklerinden 5 ini silip veya duzenleyip tekrar başlamanız gerekecek.
Diğer kısıtlı durum ise Site Listesidir. Bu listenin cok daha buyuk hallerini internetten bulabilir veya kendi ozel site listenizi oluşturabilirsiniz. Sitelerin listede olmasından hoşlanmayanlar olabilir o sebepten ben kolaylıkla bulunabilecek 130 kusur sitelik bir listeyle yazılımı yayınlıyorum. Daha fazlasını Lutfen siz temin ediniz.
Ayarlar
Article, kullanıcı adı, şifre,site listesi .. hepsi programın bulunduğu dizindeki txt dosyalardan yuklenir, bunları silerseniz program calışamayabilir. Yuklendikten sonra programda bunları değiştirebilirsiniz program ekrana ne yazarsanız onu kullanır. txt dosyaları değiştirirken ozellikle article dosyasını UTF8 olarak kaydetmeyi unutmayın ki turkce karakterleriniz bozuk cıkmasın.
Kullanıcıyla aramızdaki anlaşma
LUTFEN Bu yazılımı bozgunculuk yapmak icin kullanmayın. Yazılım ile BackLink postaladığınız wikilerin bu yaptığınızı bozgunculuk olarak algılamadığından, bu yaptığınızdan hicbir rahatsızlık duymadıklarından LUTFEN emin olun. Bu sizinle benim aramdaki anlaşmadır. Yazılımı yalnızca iyi niyetli olarak kullanmanız şartı ile dağıtıyorum.
Neden yaptım
Muadili yazılımların oldukca yuksek ucretlerle dağıtılıp satıldığını gordum ve boyle bir yazılımı oncelikle kendim icin yazdım. Faydalanmak isteyen site sahipleri yazılımın izin verdiği imkanlar doğrultusunda kullanabilirler.
Destek ve Geliştirme
Bu bir prototip yazılımdır. Urun haline getirmiş değilim. Dolayısıyla : LUTFEN şunu yapmıyor, bunu beceremiyor, şurası patlıyor burası gocuyor, bu ne bicim program vs.. yorumlarınızın tarafımca hizmet ureterek karşılanması gerekliliği gibi bir arzunuz oluşmasın. Bu beklentileri tarafım baskı unsuru olarak kullanmayınız. Bu demek değildir ki beklentileriniz tarafımdan karşılanmaz, ileteceğiniz feedbackleri fırsat bulabilirsem ve imkanlar da elverirse, yazılıma kazandırabilirim.
Yeni surum ve gelişmeler
Yeni bir surum cıktığında nasıl haberiniz olacak? Veya cıkacak mı? Hicbir garantisi olmamakla beraber bu sayfadan wiki sitelerinden backlink nasıl alınır programın yeniliği veya bir yeni surumu olursa takip edebilirsiniz. Bu sayfanın tartışma bolumunu goruş iletmek icin de kullanabilirsiniz.
Teşekkur etmenize gerek yoktur. Yok cok sevdim bu yazılımı ben ille de teşekkur edeceğim derseniz, web sitenizeden NasiLL.com 'a backlink verirseniz beni de memnun etmiş olursunuz.
Şimdiden hayırlı backlinkler diler, Saygılar sunarım.
Version 1.0.2
Bazı ozellikler gozden gecirildi, geliştirmeler yapıldı.
basit captcha cozumlemesi,
gecen zaman hesaplaması,
renklendirilmiş log listesi, hata olan kırmızı,işlem goren sarı,başarılı olan sarı renkte.
Log listesi ayrıca txt dosyaya kaydediliyor,
Log listesinin yanında başarılı postingler ayrıca bir txt dosyasına kaydediliyor.
Postingi bekletme ve devam edebilme butonu eklendi.
Postala butonu Siteler Ekranına taşındı.
.. ve daha pek cok ozellik eklendi.
NasiLL.com Admin; mailto:[email protected]