Selam onceki actığım konunun devamı…
Telefonum iPhone X telefon kasma sorunu yuzunden telefona bilgisayardan yazılım attım. Telefonu kurdum sonra telefon acıldı. Telefon acıldıktan sonra 2 3 dakika gecti ve ekrana iki secenekli bir uyarı cıktı. Uyarıda sol tarafı okuyamadım ama sağ tarafta tamam diyordu ve gelen uyarı yazısınıda okumadan tamam dedim. Yalnız şoyle bir şey olduğunu sanıyorum gelen bildirime tamam dediğim icin telefonuma saldırı yapıldı. Kısacası o uyarıda şoyle diyordu telefonunuza başka bir yerden erişimi kabul ediyor musunuz bende tamam dediğim icin kabul edildi sanıyorum yani kısaca tamam dediğim icin telefonuma sızıldı.
Tamama tıkladığım icin direkt iCloud şifremi değiştirdim ve telefonu sıfırladım tamamen ve baştan kurdum. Ama işe yaramadı diye duşunuyorum sizce telefonu sıfırlamak işe yaramış mıdır?
Not: Telefona sızıldığı icin telefon kurulum esnasında yine tıklamak icin koyulmuş kotu bir şey olduğunu duşunuyorum.
Yani telefon kurulumu esnasında kotu bir şey tıkladım yine cunku telefonuma sızıldığı icin kuruluma yeni bir onay kısmı geldi ya da.
Telefonu sıfırlamak bir işe yaramasın diye koyulmuş bir secenek var sanıyorum o seceneğe tıkladığımda sızımla işlemi devam edecek kısaca ona tıklayınca yine sorunum devam edecek.
Not olarak telefonu sıfırladığım halde Safari'de onceki telefon sıfırlamadan onceki giriş yaptığım yer silinmemiş. Fotoda bakın geri geldi okuma listesine bakın. Diğer bir şey WhatsApp onay kodu istemedi ilk kez kurulmuş gibi yapmadı direk whatsapa giriş yaptı telefon onay kodu istemeden sanki sıfırlanmamış gibi kaldığı yerden devam etti.
Dosya Ekleri 76CF0468-4137-4E60-9C60-6210CC8AE5E7.png 103,4 KB · Goruntuleme: 27