SEOPek Nedir?
SEOPek, pek yaman bir SEO paketidir. Bolubeyi, ozanTi ve godoman tarafından sizin icin ozenle hazırlanmıştır. Sitenize kanat takmak ve ucuşa hazırlamak icin birebirdir.

Neden SEOPek?
Cunku hizmet anlayışımızın temelinde, durustluk ve sabır yatıyor. Cunku sizlerin SEO calışması yaptığını duşunen insanlardan bu tarz paketleri almanızı istemiyoruz. Cunku SEO calışmasının kapsamlı ve uzun soluklu olduğunu biliyor ve bu paketin size bu calışmada kolaylık sağlayacağını duşunuyoruz. Cunku h1 tagının onemsiz olduğunu iddia eden "SEO" uzmanlarının size fayda sağlamayacağını duşunuyoruz. Cunku; Google'ın yeni algoritmasıyla beraber tanıtım yazılarının onemi daha da arttı. Bu yuzden backlink yerine sizlere bol miktarda forum ve blog tanıtım hizmeti sunuyoruz.

SEOPek Almam İcin Sebep? Var mı referans filan?
Size sadece 1 siteyi gostereceğiz;
www.foodlovers.com.tr
Bu calışmayı uyguladığımızda, henuz 4 aylık olan sitenin aldığı pagerank değeri 0'dan 4 olmuştur.

SEOPek'te Neler Var?
Buyrun kendi gozlerinizle gorun!

-45 turkce free blogda tanıtım yazınızı yayımlıyoruz

-300 Turkce forum sitesinde tanıtım yazınızı yayımlıyoruz

-5 tane ucretsiz tanıtım yazısı yayımlayan sitelere, tanıtım yazınızı gonderiyoruz
(Tanıtım yazılarınızda 3 adet kelimeye link verebileceksiniz)

-90 tane ziyaretci defterine linkinizi ekliyoruz. Ustelik icinde edu.tr, gov.tr, bel.tr, k12.tr uzantılı siteler ağırlıkta

-25 google+1 hizmeti(10 anasayfa-3 alt sayfa(5’er tane)) veriyoruz

-İlk 5 muşterimize ozel bolubeyi.net ve ozanti.net’te tanıtım yazısı ve 15 gunluk banner(ucretsiz) veriyoruz

-Raporlar iş yoğunluğuna gore 3-6 gun icerisinde teslim edilir.

-Tanıtım yazıları ve backlinkler icin ucretsiz pingletme hizmeti

Peki Ya Fiyat?
İyinet uyelerine ozel, sadece 50 TL (Diğer forumlara konularımız yarın acılacak olup, ucretleri iyinet'tekinden farklı olacaktır.) Ustelik bu pakette bizle alışveriş yapanlar daha da kÂrlı! Cıkaracağımız yeni paketlerde, %10 indirim kazanacaklar.

Bitti mi? Hayır bitmedi!
Bu paketi alanlar arasında yapılacak cekilişle bir kişiye, bir sonraki paketimizi istediği sitesine istediği kelimede TAMAMEN UCRETSİZ olarak uygulanacak!

İş alımları 2 gun sonra başlayacaktır. On siparişlerinizi verebilirsiniz.

Bu calışmada bolubeyi-ozanTi-godoman uclusu birlikte calışmaktadır. Herhangi birimize PM atarak veya konu altından iş yoğunluğu ve calışmalarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.​

Bolubeyi
Godoman
Vize tarihlerinin gec belli olması sebebiyle muşterilerimizi mağdur etmemek adına iş alımlarını durdurmuş bulunmaktayız. Aldığımız işler PM'le bildirilen surelerde tamamlanıp raporları teslim edilecektir. Vizelerden sonra tekrar aktifleştireceğimiz bu hizmete gosterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı cok teşekkur ederiz