Arkadaşlar selam. İPhone XR veya Galaxy S10 ailesinden bir cihaza geciş yapmak istiyorum ancak sizin de yorumlarınızı almak istedim, aklıma takılan bazı şeyler var.

1) Galaxy S10 ailesinden bir cihaz ile 3-4 yıl sorunsuz devam edebilir miyim?

2) IPhone XR ise daha da rahat kullanabileceğim bir cihaz ancak ekran tasarımındaki o fazlalık siyah kenarlar beni cihazdan biraz uzaklaştırdı.

Cihazdan beklentilerim ise beni 3-4 sene rahatca goturmesi ve pil omrunun uzun olması. Genel olarak YouTube, WhatsApp, Instagram ve Chrome'dan bir şeyler okumak araştırmak icin kullanacağım.

Daha once iki platformdan da cihaz kullandım Android telefonum Galaxy S4Tu bir sureden sonra bayağı kotu hal aldı ama Android şu an cok iyi halde. Şimdi iPhone 7 kullanıyorum. Değiştirme sebebim ise hem şu anki telefonumun pilinin durumu kotu ve garantisi bitti zaten 2. El cihaz.

Bu cihazlar haricinde bir oneri yapmazsanız sevinirim. Daha duşu butceli modeller de bu istediğim işleri yapabiliyor evet ama ben alıp uzun sure kullanmak istiyorum o yuzden amiral gemisi bir telefon tercih etmek istiyorum. İki cihazın da kullanıcılarının yorumları benim icin harika olur