Merhaba. Aslında bu konuyu sorun nedirden cok uygulama/tekniği sormak icin yazıyorum oncelikle belirteyim, durum ise şoyledir ki:
Telefonum iPhone X biraz sıkıntılı bir cihaz. Yıllardır kullanmama rağmen ekran ve pil dışında pek bir şeyini yaptırmadım lakin son 1-2 aydır bayağı bir sorun cıkarıyor. Bizim konumuz olan durum ise bu kapanması. Cebime atıyorum bir cıkarıyorum acılmıyor koymaya korkuyorum resmen. Ben korka korka goturduğumde telefoncu cihazın koruma moduvari bir moda girdiğini bir sıkıntının olmadığını ama bir anda boyle olmasının normal olmadığını ve anakarta bakılmasını onerdi, paşa paşa da soyledi bir sorun cıkarsa en kotu 1000 lira cıkar diye. Kral abiymiş. Ben de şu anlık gerek olmadığını soyledim ve telefonu bana acık bir şekilde geri verdi gecen pazartesi. Şimdi benim sorumda şudur ki bu telefon koruma moduna girdiğinde falan cıkarmak icin uygulama var mı? Bu adam nasıl yapıyor bilen var mı? Hani acmaya bir ucret almıyor sağ olsun ama her hafta da gidersek iş yaş bir de yuz kalmaz insanda. Şimdiden cok teşekkur ediyorum dostlar.