Gazetelerde ve Resmi Gazetede sık sık yayınlanan Oğretim Elemanı alımlarına ilikin ornek bir ilan gormek icin tıklayınız. Gazetelerde ve Resmi Gazetede sık sık yayınlanan Oğretim Elemanı alımlarına ilikin ornek bir ilan gormek icin tıklayınız.
2547 Sayılı Kanun ve Oğretim Uyeliğine Yukseltilme ve Atanma Yonetmeliği'nin ilgili maddelerine gore Universitemize Oğretim Elemanı alınacaktır.
1Profesor kadrosu icin adayların başvuru dilekcelerine ozgecmişini, 2 fotoğrafını, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, eğitim-oğretim faaliyetlerini, yonetmelerinde devam eden ve biten doktora calışmalarını veya yuksek lisans calışmalarını kapsayan 6 takım dosyayı ekleyerek Rektorluk Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
2Docent kadrosu icin adayların başvuru dilekcelerine ozgecmişlerini, 2 fotoğrafını, Docentlik belgesini veya noterden onaylı suretini, yayın listesini, bilimsel calışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektorluk Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
3Yardımcı Docent kadrosu icin adayların, Yabancı Dillerini belirten dilekcelerine ozgecmişlerini, 2 fotoğrafını, doktora belgesini, bilimsel calışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek Rektorluk Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
4Araştırma Gorevlisi kadrosu icin muracaat edecek adayların sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekcelerine ozgecmişleri, eserleri, hizmet, oğrenim ve LES belgelerini (en az 50 puan almış olmaları -(son iki yıl) ekleyerek 2 fotoğraf ile birlikte Rektorluk Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurması gerekmektedir.
5Okutman kadrosu icin adayların, sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekcelerine, ozgecmişlerini, eserlerini, hizmet ve oğrenim belgelerini ekleyerek 2 fotoğraf ile birlikte Rektorluk Personel Dairesi Başkanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.
Son başvuru tarihi ilanın yayınını muteakip 15 (onbeş) gundur. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır
Genellikle universiteler oğretim elemanı almak icin ilanlarında yukarıda belirtilen şartları aramaktadırlar.