Resmi Gazetenin 14.8.2004 tarihli nushasında yayımlanan duzenleme ile emniyet personelinin rutfe terfilerini belirleyen Yonetmelikte değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişikliğe gore 1- Artık lise mezunları komiser yardımcısı olamayacaktır. 2- Komiser yardımcılığı kursuna giriş icin yapılacak sınav OSYM veya MEB'e de yaptırılabilecek. 3- Yazılı sınava ek olarak sozlu sınav da yapılacaktır. Sozlu sınava, yazılı sınav başarı sıralamasına gore en yuksek puan alandan başlanarak kontenjan miktarının 3 katı personel cağırılacaktır. Son duzenlemeye gore "komiser yardımcısı" olma şartlarını oğrenmek icin tıklayın. Polis memurlarının komiser yardımcılığı rutfesine terfisi 2001 yılında yururluğe giren "Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rutbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Calışmalarına İlişkin Yonetmelik" hukumlerine gore Komiser Yardımcılığı Kursuna katılmaları ile mumkundur. Komiser yardımcılığı kursuna katılma şartları ise bugunku Resmi Gazetede yapılşan değişilik ile yeniden duzenlenmiştir.
Son duzenlemeye gore şartlar şu şekildedir:
a) En az on lisans seviyesinde bir yuksekoğretim programından mezun olmak, (Daha once bu şart 'En az lise ve dengi okul mezunu olmak' şeklinde idi)
b) Son başvuru tarihi itibariyle fiilen en az 6 yıl polis memurluğu yapmış olmak,
c) Son uc yıl sicilinin olmulu olması,
d) Son uc yıl icinde kıdeme muessir ceza almamış olmak,
e) Haklarında meslekten veya memuriyetten cıkarma cezasını gerektirecek suclardan dolayı adli veya idari soruşturma yapılıyor olmamak,
f) Son başvuru tarihi itibariyle 37 yaşından gun almamış olmak,
g) Yapılacak yazılı ve mulakat sınavlarında başarılı olmak, (Daha once bu şart 'Yapılacak yazılı sınavda başarılı olmak' şeklinde idi)
Diğer taraftan bugun yapılan değişikliğin bir diğer onemli yonu ise sozlu sınavı getirmiş olmasıdır. Buna gore adaylar kurs icin yazılı ve sozlu sınava tabi tutulacaklardır. Yazılı sınav, Oğrenci Secme ve Yerleştirme Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı veya Eğitim Dairesi Başkanının teklifi ve Genel Mudurun onayı ile oluşturulan komisyonlara yaptırılabilecek; Mulakat sınavı ise Eğitim Dairesi Başkanının teklifi ve Genel Mudurun onayı ile oluşturulan komisyonlara yaptırılacaktır.
Mulakat sınavına, yazılı sınav başarı sıralamasına gore en yuksek puan alandan başlanarak kontenjan miktarının 3 katı personel cağırılır. Mulakat sınavında adayın 100 tam puan uzerinden; bilgi duzeyi, kendisinden istenileni kavrama, kendine guven duyma, sozlu ifade ve beden dilini kullanma becerisi olmak uzere 5 ayrı kritere gore değerlendirmesi yapılır. Yazılı ve mulakat sınavı puanlarının toplamına gore en yuksek puandan başlanarak tekrar başarı sıralaması yapılır. Sıralama sonucuna gore, o yıl belirlenen kontenjan miktarı kadar personel asıl, bu miktarın yarısı kadar personel yedek olarak belirlenir.
14.8.2004 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan değişiklik
Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rutbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Calışmalarına İlişkin Yonetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yonetmelik
Madde 1 ? 9/7/2001 tarihli ve 2001/2785 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yururluğe konulan Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rutbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Calışmalarına İlişkin Yonetmeliğin 42 nci maddesinin (a) ve (g) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"a) En az on lisans seviyesinde bir yuksekoğretim programından mezun olmak,"
"g) Yapılacak yazılı ve mulakat sınavlarında başarılı olmak,"
Madde 2 ? Aynı Yonetmeliğin 43 uncu maddesinin başlığı "Yazılı ve mulakat sınavları" şeklinde, iki ve dorduncu fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
"Yazılı sınav, Oğrenci Secme ve Yerleştirme Merkezi, Milli Eğitim Bakanlığı veya Eğitim Dairesi Başkanının teklifi ve Genel Mudurun onayı ile oluşturulan komisyonlara yaptırılır."
"Mulakat sınavı, Eğitim Dairesi Başkanının teklifi ve Genel Mudurun onayı ile oluşturulan komisyonlara yaptırılır. Mulakat sınavına, yazılı sınav başarı sıralamasına gore en yuksek puan alandan başlanarak kontenjan miktarının 3 katı personel cağırılır. Mulakat sınavında adayın 100 tam puan uzerinden; bilgi duzeyi, kendisinden istenileni kavrama, kendine guven duyma, sozlu ifade ve beden dilini kullanma becerisi olmak uzere 5 ayrı kritere gore değerlendirmesi yapılır. Yazılı ve mulakat sınavı puanlarının toplamına gore en yuksek puandan başlanarak tekrar başarı sıralaması yapılır. Sıralama sonucuna gore, o yıl belirlenen kontenjan miktarı kadar personel asıl, bu miktarın yarısı kadar personel yedek olarak belirlenir."
Madde 3 ? Bu Yonetmelik yayımı tarihinde yururluğe girer.
Madde 4 ? Bu Yonetmelik hukumlerini İcişleri Bakanı yurutur.
Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli Rutbe Terfileri ve Değerlendirme Kurullarının Calışmalarına İlişkin Yonetmeliğin Eski Hali
Polis Memuluğundan Komiser Yardımcılığına Terfi Etme
Komiser Yardımcılığı Kursu
Madde 41- Genel Mudurlukce, kısa ve uzun vadeli kadro planları yapılarak, yıllık memur ve amir ihtiyacı belirlenir. Polis amirine ihtiyac duyulması halinde; boş kadro sayısına gore polis memurları icin komiser yardımcılığı kursu acılır.

Polis memurlarının komiser yardımcılığına terfi edebilmesi icin acılacak komiser yardımcılığı kurusunu ve kurs suresi icerisinde kadroda uygulama eğitimini başarı ile atamamlaması şarttır.
Kursa başvuruda aranacak nitelikler
Madde 42- Komiser yardımcılığı kursuna katılmak isteyen adaylarda;
a) En az lise ve dengi okul mezunu olmak,
b) Son başvuru tarihi itibariyle fiilen en az 6 yıl polis memurluğu yapmış olmak,
c) Son uc yıl sicilinin olmulu olması,
d) Son uc yıl icinde kıdeme muessir ceza almamış olmak,
e) Haklarında meslekten veya memuriyetten cıkarma cezasını gerektirecek suclardan dolayı adli veya idari soruşturma yapılıyor olmamak,
f) Son başvuru tarihi itibariyle 37 yaşından gun almamış olmak,
g) Yapılacak yazılı sınavda başarılı olmak,
şartları aranır.
Kursa katılma sınavı
Madde 43- Başvuru niteliklerini taşıyan polis memurları, komiser yardımcılığı kursu icin hazırlanacak coktan secmeli yazılı test sınavına alınırlar.
Sınav sorularının hazırlanması, sınavın yapılması ve değerlendirilmesi icin Eğitim Dairesi Başkanının teklifi ve genel mudurun onayı ile komisyonlar oluşturulur.
Değerlendirme, yuz tam puan uzerinden yapılır. Coktan secmeli test cevap kağıtları, bilgisayarda optik okuyucularda değerlendirilir.

Bu sınavlardaki başarı sıralamasına gore en yuksek puan alan personelden başlanarak kurslara cağrılırlar.
Başarı sırasının tespitinde eşit puanın onlenmesine yonelik sınav tekniği ve bu yonetmelikte yer almayan polis memurluğundan komiser yardımcılığına yukselme ve komiser yardımcılığı kursuna ilişkin diğer hususlar, Eğitim daire Başkanlığınca yayınlanacak yonerge ile belirlenir.