Site: Pc Webim
Pr: 1
Alexa Tr: 2k
Alexa Dunya: 300k
Google İndex'i: 2.900
-------------------------------------------------
- Tanıtım yazısı ana sayfada en az 5 gun kalır.
- Sosyal ağda paylaşımı yapılır.
Fiyat: 10 Tl
Not: Tanıtım yazısı omurluktur. Hic bir zaman kaldırılmayacaktır.
Seo İcin Tanıtım Yazısı
Tanıtım yazıları, sitelerin filtre riski taşımayan etkisi orta olcekli ama uzun vadede en kullanışlı SEO tekniğidir. Tanıtım yazısı satın almayı, link satın almaya tercih ediyoruz. Bunun birkac nedeni var:
>> Alınan linkler omur boyu değil,belirli bir sure icin gereklidir. Bu sebeple sitenin backlinkleri link alındığında hızla artmakta ve link tarihi sonlandığında hızla duşmektedir. Link sayısındaki bu dalgalanmalar sitenin guvenilirliğini olumsuz etkilemektedir. Tanıtım yazısı omurluktur.
>> Surekli link almak yuksek butce gerektiren bir iştir. Ama tanıtım yazısı nispeten daha ucuzdur.
>> Satın alınan linkler uzerinden gelen hitler, genellikle tanıtım yazısı uzerinden gelen hitlerden az olmaktadır.
>>Yeni siteler icin link almak oldukca risklidir. Cunku bir kelime uzerinden link alındığı icin, %100 keyword density oranı olan bir link elde etmiş olursunuz. Ancak tanıtım yazısı uzerinden elde edilen linklerde, yazıda kullanılan anahtar kelimelere bağlı olarak %5 veya max %10 anahtar kelime yoğunluğu olan bir yazıdan link almış olursunuz.