2914 sayılı Kanunun 14'uncu maddesine gore odenen ve sadece universite akademik personeline verilen geliştirme odeneğinde bugun koklu bir duzenleme yapılmıştır. Yeni duzenlemede 95/6509 sayılı eski kararname yururlukten kaldırılmıştır. Duzenlemenin en onemli tarafı eski kararnamede benimsenmiş olan kalkınmada oncelikli yore kavramının terk edilmesi, odemenin sadece aylık ve ek gostergenin maaş katsayısı ile carpımı sonucunda ortaya cıkan tutara belirlenen oranın uygulanmasıdır. Ayrıntılar icin başlığa tıklayın. 1- Geliştirme odeneği daha once kalkınmada oncelikli yorelerde bulunanlara verilmekteydi. Eski kararname 1995 tarihli olmasına rağmen bugune kadar değiştirilmemiş, bu nedenle sonradan kurulan yuksek oğretim kurumlarında calışan oğretim elemanları listede yer almadıkları icin bu odenekten yararlanamamıştır. Ancak yeni kararname her il ve ilceye bir oran vermiştir.
2- Geliştirme odeneği eski kararnamede, "kalkınmada 1 inci ve 2 nci derece oncelikli yorelerde gorevli oğretim elemanlarına almakta oldukları aylık, ek gosterge, universite odeneği, idari gorev odeneği ve makam tazminatı brut tutarına ekli cetvelde gosterilen oranların uygulanması" suretiyle bulunmakyadı. yeni uygulamaya gore geliştirme odeneği sadece "alınan aylık gosterge ve ek gosterge toplamının memur aylık katsayısı ile carpımı suretiyle hesaplanacak tutara, ekli cetvelde yuksekoğretim kurumlarının bulunduğu yerleşim yerlerine gore belirlenen oranların uygulanması sonucu bulunacak miktarda" verilecektir.
3- Geliştirme odeneğinin hangi hallerde verileceği ve hangi hallerde verilmeyeceği net olarak belirlenmiştir.
Verilecek haller
"Madde 2Geliştirme odeneği;
a) Bu odeneğin verilmesi ongorulen yerlerdeki yuksekoğretim kurumlarına ait oğretim elemanı kadrosuna atanarak, atandığı yuksekoğretim kurumunda fiilen calışanlara,
b) 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanununun 35 inci maddesi ve 40 ıncı maddesinin (b) fıkrası ile 41 inci maddesi uyarınca diğer yuksekoğretim kurumlarında gorevlendirilenlere,
c) Kadrosu başka bir yuksekoğretim kurumunda olmakla birlikte, geliştirme odeneği verilmesi ongorulen yerlerdeki yuksekoğretim kurumlarına rektor veya dekan olarak usulune uygun şekilde atananlara,
gorevin yapıldığı yuksekoğretim kurumlarının bulunduğu yerler icin bu Karara ekli cetvelde ongorulen oranlar uzerinden fiilen gorev yaptıkları surece odenir.
2547 sayılı Kanunun 40 ıncı maddesinin (a) fıkrasına dayanılarak yuksekoğretim kurumlarında ders vermek uzere gorevlendirilen oğretim elemanlarına, kadrolarının yer aldığı yuksekoğretim kurumunun bulunduğu yerler icin ekli cetvelde ongorulen oranlar uzerinden geliştirme odeneği odenir.
Bu Karara ekli cetvelde geliştirme odeneği odenmesi ongorulen yerlerde yeni kurulan yuksekoğretim kurumlarının fiilen eğitim-oğretim faaliyetine başlamamış olması durumunda bu yerlerdeki yuksekoğretim kurumları icin belirlenmiş geliştirme odeneği, soz konusu yuksekoğretim kurumlarının eğitim-oğretime başlaması konusunda Yuksekoğretim Kurulu Başkanlığı tarafından izin verilmiş olması kaydıyla ve fiilen eğitim-oğretime başlanıncaya kadar sadece rektor, dekan, yuksekokul muduru, enstitu muduru ve konservatuar muduru olarak atanmış oğretim elemanlarına odenir. "
Gorevin fiilen yapılması kavramı neleri kapsar
"Madde 6Geliştirme odeneğinden yararlanabilmek icin gorevin ilgili yuksekoğretim kurumlarında fiilen yapılması şarttır.
Ancak;
a) Yıllık izin suresince,
b) Bir takvim yılında toplam 15 gunu aşmayan mazeret izni suresince,
c) Hastalık izni kullanılması, tedavi kurum veya kuruluşlarında yatmak suretiyle tedavi gorulmesi ve 6245 sayılı Harcırah Kanununun 20 nci maddesine gore refakatci izni verilmesi hallerinde (ancak, bu bent uyarınca odenecek geliştirme odeneğinin toplam suresi, her ne suretle olursa olsun bir takvim yılı icinde 30 gunu gecemez),
d) 2547 sayılı Kanunun 39 uncu maddesi ile mevzuatı uyarınca yurt ici veya yurt dışında gecici gorevlendirme sebebiyle ayrılmalarda 15 gune kadar olan sureler icin (ancak, bu bent uyarınca odenecek geliştirme odeneğinin toplam suresi, her ne suretle olursa olsun bir takvim yılı icinde 30 gunu gecemez),
fiilen calışma şartı aranmaz."
Kimlere verilmez:
"Madde 7Geliştirme odeneği;
a) 2547 sayılı Kanunun 33 uncu maddesine gore lisansustu eğitim-oğretim icin yurt dışına gonderilenlere,
b) 2547 sayılı Kanunun 38 inci maddesine gore gorevlendirilenlere,
c) Ozel kanunlardaki hukumlere dayanılarak yuksekoğretim kurumları dışında gorevlendirilenlere,
d) Kısmi statude calışanlara,
odenmez."
4 -Profesor, Docent, Yardımcı Docent ve Araştırma Gorevlisi dışındaki kadrolara atanmış oğretim elemanlarına, bu Karar hukumlerine gore hesaplanacak geliştirme odeneği miktarının yarısı odenir.
5- Eski karar ile yeni karara gore hesaplanacak geliştirme odenekleri arasında fark olması halinde aradi farkın, 2005 ve 2006 yılı icerisinde yapılacak odemelerde %100'u, 2007 yılı icerisinde yapılacak odemelerde %75'i, 2008 yılı icerisinde yapılacak odemelerde %50'si, 2009 yılı icerisinde yapılacak odemelerde ise %25'i damga vergisi haric herhangi bir vergi ve kesintiye tabi tutulmaksızın odenmeye devam olunacaktır.
6- Bu Kararın yururluk tarihinden sonra (19/04/2005) fiilen eğitim-oğretime başlayan yuksekoğretim kurumlarında gorevli oğretim elemanlarına odenen geliştirme odeneğine, fiilen eğitim-oğretim faaliyetine başlanıldığı tarihi takip eden aybaşından itibaren onbeşinci yılın sonunda son verilir.

Kararın tam metni icin tıklayın.
1995 tarihli kararı gormek icin tıklayın.
2547 sayılı Kanunu gormek icin tıklayın.