Sağlık Bakanlığında calışan memurların eş durumundan nakilleri kıdem sırasına gore yapılmaktadır. Ancak kıdem sırası, diğer kamu kurumlarında olduğu gibi hizmet yıllarına gore değil unvan ve oğrenim duruuna gore yapılmaktadır. Bu kapsamda eş durumundan nakil isteyeceklerin hem daha onceki ust hizmet bolgesinden alt hizmet bolgesine atanma dosyamızı hem de bugun yayınlayacağımız kıdem sırasına ilişkin dosyayı dikkatle okumaları gerekmektedir. SORULAR
Ben ve eşim şu anda İzmir'de calışmaktayız. Tıbbi Teknolog olan eşim Sağlık Bakanlığı atama yonetmenliğinin 26.maddesine istinaden (ust bolgeden alt bolgeye) İzmir'den Ordu'ya tayin istedi ve oldu. Ben de eşimin tayin karanamesini ekleyerek eş tayini istedim. Eşim tayin yazısını elden Bakanlığa goturdu. 7 Haziran 2005 tarihinde Bakanlığa girişi işlemi olan yazıya, eşimin oğrenim durumu 3 yıl benim ise oğrenim durumumun 4 yıl olmasından dolayı olmayacağını soylemişler. Ama bu tayin yazısına 20 Temmuz 2005 tarihinde İl Sağlık Mudurluğune sordum ve cevap gelmemiş.
1-Bu yazıya cevap verme sureleri nedir?
2-Bu sure icinde cevap gelmezse ne yapmalıyım?
3-Eşim ayrılışını yapmadan ne kadar bekleyebilir?
4-Eşim tayin yazısını 3 ay sonra iptal ettirebilir mi?
Şimdiden teşekkur ediyorum.İyi calışmalar diliyorum
CEVAPLAR
Eş durumu nakilleri Sağlık Bakanlığı Atama ve Nakil Yonetmeliğinin 20. maddesinde duzenlenmiştir. Bu maddeye gore eş durumu tayinleri kıdeme gore yapılmaktadır. Ancak, burada belirtilen kıdemin calışma suresi ile ilgisi yoktur. 4 yıllık yuksek oğrenim mezunları 3 yıllık yuksek oğrenim mezunlarından daha kıdemli sayıldıkları icin eş durumundan atamanızın İzmir'e yapılmaması doğru bir uygulamadır.
Konuya ilişkin 20'nci madde hukmu şu şekildedir:
"Eşlerin ikisinin de Bakanlık personeli olması halinde genel kaide kıdemli personele oncelik tanıyarak, her iki eş icinde D veya C hizmet gruplarından uygun bir ilde aile birliğini sağlamaktır.
Eş durumu acısından kıdem sıralaması şoyledir;
Merkez teşkilatı kadroları, il mudurleri, başhekimler, klinik şefleri, klinik şef yardımcıları, başasistanlar, yan dal uzmanları, uzman tabipler, tabipler, diş tabipleri, eczacılar, 4 yıllık yuksek oğrenim mezunları, 3 yıllık yuksek oğrenim mezunları, 2 yıllık yuksek oğrenim mezunları, lise mezunları ve bunlarda eşitlik halinde kıdem aylığına esas yılı ve terfi tarihi kıdemli olandır.
Eğer kıdemli personelin calıştığı il diğer eş icin D veya C hizmet grubu il ise kıdemsiz eş bu il'e atanır. Aksi taktirde kıdemli eş icin kıdemsiz eşin bulunduğu ilin D veya C hizmet grubundan olmasına bakılır. Her ikisi de mumkun olmazsa Bakanlık, her iki eş icin D hizmet grubundan başlamak uzere uygun bir ilde aile birliğini sağlar. Ancak donem tayini, kura ve sınav sonucu atanan kıdemli personelin kıdemsiz eşinin eş durumu tayininde personel dağılım cetveline gore munhal kadro bulunması halinde D ve C hizmet grubu şartı aranmaz. Aynı ilde calışan eşlerin naklen atama talep etmeleri halinde aynı ilke ve oncelikler uygulanır."
Cevap-1 1984 tarih ve 3071 sayılı Dilekce Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun'un 7. maddesinde dilekcelere en gec 60 gun icerisinde cevap verilmesi gerektiği hukmedilmekteydi. Ancak 02.01.2003 tarih ve 4778 sayılı "Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un 27. maddesi ile 3071 sayılı kanunun 7. maddesindeki dilekce sahiplerine cevap verme suresi 60 gunden 30 gune indirilmiştir.
Cevap-2 Dilekce sahiplerine 30 gun icerisinde gerekceli olarak cevap verme zorunluluğu olmasına rağmen genellikle kamu kurumları işlemleri uzun suren dilekcelere bu sure zarfında cevap vermemektedirler. Bu durumdu 4982 sayılı "Bilgi Edinme Hakkı Kanunu"nun sizlere tanımış olduğu hakkınızı kullanarak Sağlık Bakanlığı'ndan dilekcenizin akibeti veya işlem devam
ediyorsa aşaması hakkında bilgi talep edebilirsiniz. 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı kanununa gore bakanlık 15 işgunu icerisinde size bilgi vermek zorunluluğundadır.
Cevap-3 657 sayılı DMK nun 62. maddesine gore başka yere atananların atama emirlerinin kendilerine tebliğ tarihinden itibaren 15 gun icerisinde kurumlarından ilişiklerini kesmeleri gerekmektedir. Ancak atama kararlarının memurlara tebliği ile ilgili yasal bir zaman sınırlandırılması bulunmamakta, kurumlar makul bir sure icerisinde tayin emirlerini ilgililere tebliğ etmektedirler. Yani atama kararının size tebliğ edilmesi kurumunuz amirlerinin insiyatifindedir. Bircok amir ust birimlerden atama kararının ivedi tebliği istenmediği durumlarda tayin kararlarını ilgili memura 1-2 ay gecikmeli tebliğ ettirebilmektedir.

Cevap-4 Eşiniz kendi isteği ile Ordu iline yapılan tayinini durdurmak uzere Sağlık Bakanlığına her zaman muracaat edebilir. Ancak atama kararını tebliğ etmiş iseniz kurum 15 gun icerisinde ilişiğinizi keseceğinden ve bu 15 gun icerisinde tayininizi iptal ettirmeniz zor olacağından ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Şayet kurum amirlerinizin tayin kararını size tebliğ ettirmeyeceklerinden emin iseniz atama kararınızın iptali icin 2-3 ay sonra muracaat edebilirsiniz. Ancak zaman zaman Sağlık Bakanlığının atama kararlarının ilgililere bir an once tebliğ edilmesi yonunde tamimler yayınladığı unutulmamalıdır.