Devlet memuriyetine ilk giriş "Aday memur" olarak yapılmaktadır. Aday memur olarak atananlar asli memurluğa ancak, adaylık surecinde gorecekleri eğitimden başarılı olmaları halinde atanabilirler. Aday memurların goreceği uc ceşit eğitim bulunmaktadır: Temel eğitim, Hazırlayıcı eğitim ve Staj.... Gorulen eğitimlere, bu eğitimin surelerine ve eğitim konularına ilişkin dosya icin başlığa tıklayınız. Oğretmenlerin eş durumu tayinden yararlanabilmesi icin temel ve hazırlayıcı eğitim kurslarını almaları gerekmektedir. Fakat bu kurslar butun illerde farklı zamanlarda acılıp bittiği icin haksız durumlar ortaya cıkmaktadır. Bazı illerdeki oğretmenler şu anda devam eden atama doneminde tayin isteyebilecekken bazıları yaz donemini beklemek zorunda kalmaktadır. Orneğin muşta ve afyondaki oğretmenler tayin isteyebilecekken bircok ilde istenememektedir. Bu durumun sebebi nedir. Bunu oğrenmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
ADAYLIK SURESİ BİR YILDAN 2 YILDAN COK OLMAZ
657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 54 uncu maddesinin 2 ikinci fıkrasında yer alan "Aday olarak atanmış Devlet memurunun adaylık suresi bir yıldan az iki yıldan cok olamaz ve bu sure icinde aday memurun başka kurumlara nakli yapılamaz." hukum uyarınca aday devlet memurluk suresi 1 yıldan az 2 yıldan cok olamaz.
ADAYLIKTA UC EĞİTİM CEŞİDİ VARDIR
Aday Devlet memurlar, belirlenmiş olan eğitimden başarılı olmaları halinde asli memurluğa atanmaları mumkun olabilmektedir. 657 sayılı Kanunun adayların yetiştirilmesi başlıklı 55 inci maddesinde aday devlet memurlarının gormesi gereken eğitimler belirlenmiştir. Bu madde şu şekildedir:
"-Aday olarak atanan memurların once butun memurların ortak vasıfları ile ilgili temel eğitime, bilahare sınıfları ile ilgili hazırlayıcı eğitime ve staja tabi tutulmaları ve Devlet memuru olarak atanabilmeleri icin başarılı olmaları şarttır.
- Temel eğitim ile hazırlayıcı eğitim aynı kurumda yapılır.
- Eğitim sureleri, programları, değerlendirme esasları ve hangi kurumların sorumluluğunda yapılacağı ve diğer hususlar Başbakanlıkca hazırlanacak bir yonetmelikle duzenlenir."
Bu hukme gore aday memurun alacağı eğitimler şu şekildedir:
1- Temel Eğitim,
2- Hazırlayıcı Eğitim,
3- Staj
ADAYLIK BOYUNCA GORULECEK EĞİTİM SURELERİ ŞU ŞEKİLDEDİR

Diğer taraftan, anılan hukum ile "Aday Memurların Yetiştirilmesine İlişkin Genel Yonetmelik" 21.02.1983 tarihli ve 83/6061 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yururluğe konulmuş olup, 27.06.1983 tarihli ve 18090 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.
Yonetmelikte bu eğitimlerin, azami minimum surelerini şu şekilde tespit edilmiştir.
-Temel Eğitim: En az 10 gun en cok 2 ay olabilir.
-Hazırlayıcı eğitim: Bir aydan az 3 aydan cok olamaz.
-Staj: 2 aydan az olmamak uzere adaylık suresi icinde tamamlattırılır.
EĞİTİM NE ZAMAN BAŞLAR
Mevzuatta bu konuda bir belirleme yapılmamıştır. Sadece adaylık surecinde bu eğitim verileceği belirtilmiştir.

EĞİTİM KONULARI
Anılan yonetmeliğin 5 inci maddesinde eğitim konuları şu şekilde belirlenmiştir.
"a. Temel Eğitim konuları;
(1) Ataturk ilkeleri,
(2) T.C. Anayasası,
(a) Genel Esaslar,
(b) Temel Hak ve Odevler,
(c) Cumhuriyetin Temel Organları,
(d) Yurutme.
(3) Genel olarak Devlet teşkilatı.
(4) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu.
(a) Odev ve sorumluluklar,
(b) Genel Haklar,
(c) Yasalar,
(d) Sicil ve disiplin işleri,
(e) Sosyal ve Mali Haklar,
(f) AmirMemur ilişkileri,
(g) Muracaat ve şikayetler,
(h) Kılık kıyafet,
(i) Yer değiştirme,
(j) Beşeri ilişkiler.
(5) YazışmaDosyalama usulleri.
(6) Devlet malını koruma ve tasarruf tedbirleri.
(7) Halkla ilişkiler.
(8) Gizlilik ve gizliliğin onemi.
(9) İnkılap tarihi.
(10) Milli Guvenlik Bilgileri.
(11) Haberleşme.
(12) Turkce Dilbilgisi Kuralları.
(13) İnsan Hakları.

b. Hazırlayıcı Eğitim Konuları, aday memurların kadro ve gorevleri dikkate alınarak;
1) Kurum ve kuruluşun;
(a) Tanıtılması,
(b) Gorevleri,
(c) Teşkilatı,
(d) İlgili mevzuatı,
(e) Diğer kurumlarla ilişkileri,
(2) Aday memurun gorevi ile ilgili hususlar,
(3) Kurum veya kuruluşun uygun goreceği diğer konular,

c. Staj Donemi Konuları; ilgili kurum veya kuruluşlarca belirlenir.

EĞİTİM KAMU KURUMLARINCA CİDDİYE ALINMAKTA MIDIR?
Aday memurlarının eğitrimi konusu bir cok kamu kurumunca ciddiye alınmamaktadır. Bu nedenle memurlar ciddi bir eğitimden gecirilememektedir. Bazı kucuk kamu kurumlarında bu eğitimler, kağıt uzerinde yaptırılmış gibi gosterilmektedir.