SORU: Kamu iktisadi teşebbusunde sozleşmeli statude calışıyorum. 20 gunluk yıllık iznimi kullanırken 6 gunde hastalandım ve usule uygun 10 rapor verildi. Bilahare iznimi tamamlayarak goreve başladım. Fakat hakkımda disiplin soruşturulması yapılmak uzere savunmam istenmiştir.
Bu davranışım yasal mıdır?
Disiplin cezası verilir mi?
CEVAP: 399 sayılı Kamu İktisadi Teşebbusleri Personel Rejiminin Duzenlenmesi ve 233 Sayılı Kanun Hukmunde Kararnamenin Bazı Maddelerinin Yururlukten Kaldırılmasına Dair Kanun Hukmunde Kararname'nin Hastalık ve Doğum İzni başlıklı 23 uncu maddesinde "Sozleşmeli personelin hastalık izinleri ile ucretli veya ucretsiz doğum izinleri hakkında kadroları ekli 1 sayılı cetvelde gosterilen personelin tabi olduğu hukumler uygulanır." hukmu yer almaktadır.
Mezkur 399 sayılı Kararnamenin 3 uncu maddesinin (b) bendinde "Teşebbus ve bağlı ortaklıklarda, devlet tarafından tahsis edilen kamu sermayesinin karlı, verimli ve ekonominin kurallarına uygun bir şekilde kullanılmasında bulunduğu teşkilat, hiyerarşik kademe ve gorev unvanı itibariyle kuruluşunun karlılık ve verimliliğini doğrudan doğruya etkileyebilecek karar alma, alınan kararları uygulatma ve uygulamayı denetleme yetkisi verilmiş asli ve surekli gorevler genel idare esaslarına gore yurutulur. Teşebbus ve bağlı ortaklıkların genel idare esaslarına gore yurutulmesi gereken asli ve surekli gorevleri; genel mudur, genel mudur yardımcısı, teftiş kurulu başkanı, kurul ve daire başkanları, muessese, bolge, fabrika, işletme ve şube mudurleri, mufettiş ve mufettiş yardımcıları ile ekli 1 sayılı cetvelde kadro unvanları gosterilen diğer personel eliyle gordurulur.
Bunlar hakkında bu Kanun Hukmunde Kararnamede belirtilen hukumler dışında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu hukumleri uygulanır. " denilmektedir.
Bilindiği uzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 105 inci maddesinde; Memurlara hastalıkları halinde, verilecek raporlarda gosterilecek luzum uzerine, aylık ve ozluk haklarına dokunulmaksızın
A) On yıla kadar (on yıl dahil) hizmeti olanlara altı aya kadar,
B) On yıldan fazla hizmeti olanlara on iki aya kadar,
C) Kanser, verem ve akıl hastalıkları gibi uzun sureli bir tedaviye ihtiyac gosteren lastalığa yakalananlara onsekiz aya kadar, izin verileceği; memurların hastalıkları sebebiyle yataklı tedavi kurumlarında yatarak gordukleri tedavi sureleri hastalık izinlerine ait surelerin hesabında dikkate alınacağı hukmu yer almaktadır.
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 107 nci maddesine dayanılarak cıkarılan "Memurların Hastalık Raporlarını Verecek Hekim ve Resmi Sağlık Kurulları Hakkında Yonetmelik"in Yıllık İzinde Hastalanma Hali başlıklı 6 ıncı maddesinde "Yıllık izinlerini kullanırken hastalanan memurlar hastalık izinlerini ve kullanmakta oldukları yıllık izinlerinin kalan kısmını bulundukları yerde gecirerek gorevlerine başlarlar.
Hastalık izinlerinin suresi kullanmakta oldukları yıllık izin suresinden fazla olan memurlar hastalık izinlerinin bitiminde gorevlerine başlarlar.
Bunların hastalanmaları sebebiyle kullanamadıkları yıllık izinlerinin suresi 657 sayılı Kanunun değişik 102 nci maddesi gozonunde bulundurularak hesaplanır ve bu sure aynı Kanunun 103 ncu maddesine gore kullandırılır." hukmu yer almaktadır.
Soz konusu 399 sayılı KHK nin anılan maddeleri, 657 sayılı Kanunun mezkur hukumleri uyarınca KİT'lerde calışan sozleşmeli personelin yıllık izinde hastalanması halinde;
1- Rapor suresi yıllık izin icerisinde kalması halinde personel izinin bitim tarihinde goreve başlayacağı,
2- Rapor suresi yıllık izin suresinden fazla olması halinde ise personel raporun bitim tarihinde goreve başlaması gerekmektedir.
3- Belirtilen acıklamalar uyarınca davranışınız yasal olduğu gorulmektedir.
4- Yapılan disiplin soruşturmasından ceza verilmesi hukuki olmaz.
Yıllık izinde hastalanma konusuna ilişkin ayrıntılı haber icin tıklayınız.