SAYIŞTAY DERGİSİ . SAYI: 63 163
164 SAYIŞTAY DERGİSİ . SAYI: 63
TEMYİZ KURULU KARARI
Tarih : 14.11.2006
No : 28885
547 sayılı Kanunun 58'inci maddesine gore odenen doner sermaye payının belirlenmesinde taban aylığı ve kıdem aylığının dikkate alınmasının mumkun olmadığı hk.
254 sayılı ilamın 1'inci maddesiyle, Tıp Fakultesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde gorevli personele odenen doner sermaye katkı payı hesabı ust sınırının tespitinde taban aylığı ve kıdem aylığının dikkate alınması sonucu ??????- liraya tazmin hukmu verilmiştir.
Dilekci temyiz dilekcesinde; ilamda 2547 sayılı Yuksekoğretim Kanunu'nun 58'inci maddesinin dorduncu fıkrasındaki "bir yılda alacakları aylık (ek gosterge dahil)" ifadenin dar anlamda yorumlandığını, taban ve kıdem aylığının toplam aylık unsuru icinde değerlendirilmesinin gerekli olduğunu, Danıştay kararlarına gore odenen paraların geri alınmasının mumkun olmadığını belirterek tazmin hukmunun kaldırılmasını talep etmektedir.
2547 sayılı Yuksekoğretim Kanunu'nun 58'inci maddesinin dorduncu fıkrasında: "(Değişik: 27.06.1989-KHK-375/16 Md.) Her eğitim-oğretim, araştırma veya uygulama birimi veya bolumu ile ilgili oğretim elemanlarının katkısıyla toplanan doner sermaye gelirlerinin en az yuzde otuzu o kuruluş veya birimin arac, gerec, araştırma ve diğer ihtiyaclarına ayrılır, kalan kısmı ise universite yonetim kurulunun belirleyeceği oranlar cercevesinde bağlı bulunduğu universitenin araştırma fonu ile doner sermayenin bağlı bulunduğu birimde gorevli oğretim elemanları ve aynı birimde gorevli 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personel arasında paylaştırılır.
Oğretim uyeleri ile Universitelerarası Kurulca onerilerek Yuksekoğretim Kurulunca kabul edilen teknik ve sanatla ilgili birimlerde gorevli oğretim elemanlarına doner sermayeden bir yılda ayrılacak payın toplamı bunların bir yılda alacakları aylık (ek gosterge dahil), yan odeme, odenek ve (değişik ibare: 26.06.2001-4689/2.md.) her turlu tazminat (makam ve temsil tazminatı haric) toplamının iki katını, diğer oğretim elemanları icin bir katını, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personel icin ise(değişik ibare: 26.06.2001-4689/2.Md.) % 80'ini gecemez ..." denilmiştir.
2547 sayılı yasanın 58'inci maddesinin dorduncu bendinde, oğretim elemanlarının katkılarıyla toplanan doner sermaye gelirlerinden belli bir kısmının universite yonetim kurulunun belirleyeceği oranlar cercevesinde doner sermayenin bağlı bulunduğu birimde gorevli oğretim elemanları ile 657 sayılı Kanuna tabi personel arasında paylaştırılacağı doner sermayeden ayrılacak bu payın bir aylık toplamının, personele maaş olarak odenen bir ayda alacakları aylık (ek gosterge dahil), yan odeme, odenek ve her turlu tazminat (makam ve temsil tazminatı haric) toplamının %80'ini gecemeyeceği hukme bağlanmıştır.
Rapor dosyası ve eki belgelerin incelenmesinden, Tıp Fakultesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde gorevli personele katkılarından dolayı doner sermaye payı verilmesinde taban aylığı ve kıdem aylığının katkı payı odeme hesabında matraha dahil edildiği anlaşılmıştır.

2547 Sayılı Yuksekoğretim Kanunu'nun 58'inci maddesinde belirlenmiş bulunan ve ust sınırları gosteren oğretim uyeleri ve diğer personelin doner sermayeden bir yılda ayrılacak payın toplamı bunların bir ayda alacakları "aylık (ek gosterge dahil)" ibaresi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 155'inci maddesi hukmu ve diğer personel kanunlarında maaş gostergesi ve ek gosterge unsurlarının memur maaş katsayısıyla carpılması sonucu bulunan tutarını gostermekte olup 375 sayılı KHK ye gore odenen taban ve kıdem aylıkları bu kapsamda bulunmamaktadır. Mevzuatımızda aylık (ek gosterge dahil veya haric), vekalet aylığı, ikinci gorev aylığı gibi ceşitli aylık turleri duzenlenmiş olup taban ve kıdem aylıkları da farklı bir aylık turu olarak duzenlenmiş bulunmaktadır. Kaldı ki, kanunun lafzında her turlu aylık ifadesi yer almamakta sadece ek gosterge ibaresi eklenmiş aylıktan soz edilmektedir.
Bu halde, katkı paylarının hesabının ust sınırının tespitinde Tıp Fakultesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde gorevli personele 375 sayılı KHK'nin 527 sayılı KHK'nin 28'inci maddesi ile yeniden duzenlenen 1'inci maddesine gore odenen taban aylığı ve kıdem aylığının dikkate alınmaması gerekmektedir.
Ote yandan, taban aylığı ile kıdem aylığının duzenlendiği 375 sayılı KHK'nin 527 sayılı KHK'nin 28'inci maddesi ile yeniden duzenlenen 1'inci maddesinin (A) bendinin 5'inci fıkrasında, "Bu gostergeler 657 sayılı Kanun ve diğer personel kanunlarına ve kanun hukmunde kararnamelere gore her ne Temyiz Kurulu Kararı ad altında olursa olsun odenmekte olan zam, tazminat, odenek, ucret ve benzeri odemelerin hesabında dikkate alınmaz." hukmu uyarınca 2547 sayılı Kanunun 58'inci maddelerine gore odenen katkı payının belirlenmesinde personele odenen taban aylığı ile kıdem aylığının dikkate alınması mumkun değildir. Nitekim, Maliye Bakanlığı'nın 05.12.2003 tarih ve 23460 sayılı genelgesinde de saymanlıklara uygulamanın bu şekilde yapılması yonunde talimat verilmiştir.
Dilekci tarafından, Danıştay İctihatları Birleştirme Kurulunun Kararına atfen, hatalı odemenin ilk yapıldığı tarihten itibaren 60 gun icinde geri alınmasının mumkun olduğu ileri surulmekte ise de, gerek 1050 sayılı Kanunun 126'ncı maddesinde gerek 832 sayılı Kanunun 66'ncı maddesinde belirtildiği uzere Sayıştay, sayman hesaplarının Sayıştay'a noksansız verildiği tarihten itibaren 2 yıl icinde yargılamakla mukellef olup, ilgili mevzuatta Sayıştay'ın yargılama suresine ilişkin başkaca bir sınırlama bulunmamaktadır.
Bu itibarla, dilekci iddialarının reddi ile 254 sayılı ilamın 1'inci maddesiyle ????.-liraya ilişkin verilen tazmin hukmunun TASDİKİNE; Karar verildi.