Telefonumun markası; Realme C3.

64 GB SD kart aldım. Oyunları falan ona atayım orada dursun deyince olmadı. Haliyle sinirlendim ve kendim depolama kısmından SD Kart'a gecirdim oyunları. Bu sefer de oyunlar acılmayınca hepten bozuldum. Bari SD Kart'ı bicimlendireyim dedim. SD Kart'ı bicimlendirmeye başladım baktım telefon uzun suredir bicimlendiremedi ve ekrandaki Realme yazısı gitmedi. Korktuğumdan hemen SD Kart'ı cıkardım ve Realme yazısı ekrandan gidip telefon kilit ekranı geldi. Tekrar aynı işlemi deniyeyim dedim. Bu sefer de aynısı olunca cıkardım SD Kart'ı Windows uzerinden bicimlendirdim. Sonra tekrar telefona takınca ne goreyim, telefon hicbir dosyasını gormuyor. Fotoğraflara girdim baktım fotoğraflar gozukmuyor. Album var 400 fotoğraf diyor. Fotoğrafa tıklıyorum, "fotoğraf yuklenemedi" diyor. Cıldıracaktım. Windows uzerinden dr. Fone adlı uygulamayı denedim. O da telefonda ki gozukmeyen fotoğraf ve videoları gormedi. Zarchiver'e girdiğim zamanda telefonun ana dosya dizinini gormuyor. Ne oldu sizce? Fotoğrafları kurtarıp telefonu sıfırlayabilir miyim? Veya telefonu onarabilir miyim?