Evet yanlış okumadığınız, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 'Ulusal Oğretmen Strateji Belgesi taslağında; '...Fakat yapılan araştırmalar oğretmenlerin gercekleştirilen hizmet ici eğitim calışmalarından memnun olmadığını ortaya koymaktadır. Yapılan bir araştırmada oğretmenlerin % 85'i mesleki gelişime ihtiyac duymadıklarını belirtmişlerdir (MEB, 2005). Oysa TALIS Raporu'na gore en az hizmet ici eğitim alanlar arasında Turk oğretmenler ilk sıralarda yer almaktadır. Oğretmenlik hayatı boyunca hicbir hizmet ici eğitim almadan emekli olan oğretmenlerin sayısı azımsanmayacak kadar coktur.' ifadesini gorunce şaşırmamak mumkun değildir.
Daha once bu koşeden kamu kesiminin personel stratejisinin olmadığını yazdık ve onerilerimizi sunduk. Bugunku yazımızda ise oğretmenlere ilişkin nasıl bir personel stratejimizin olması gerektiğini acıklamaya calışacağız.
Modern anlamda stratejinin tanımı
Strateji genelde risk ve belirsizlik halinde eksik bilgiyle karar alma yontemi olarak, daha dar anlamda ise bir amacı gercekleştirmek icin belirlenen hareket tarzı olarak tanımlanmaktadır. İşte bu tanımdan sonra izlenmesi gereken stratejilere bakalım ve neler olması gerektiğini ve bu konuda neler yapılması gerektiğini acıklamaya calışalım.

1- Oğretmen stratejisi oluşturulmadan once yapılması gerekenler

Ahmet Unlu'nun yazısının devamını okumak icin tıklayınız.