Merhaba, hayatımda ilk defa bu telefonu aldıktan sonra yaşadığım bazı tuhaf hatalar var. Şu an beni en sinir eden hatası: Bircok aplikasyonda profil fotoğrafı ekleyemiyorum. Neye bağlı bilmiyorum, sadece bazılarında yapılıyor. Telefonun cıkışından beri sorunlu olduğu bazı şeyler varmış aldıktan sonra oğrendim. Bunlardan birisi galeri sorunu. Telefonda duzgun bir galeri ve dosya yoneticisi yok, kendiniz ekliyorsunuz. Acaba buna mı bağlıdır bilmiyorum, ben dil geliştirme icin cok App kullanıyorum eskiden beri. Bazıları gercek resminizi eklemeden hesap almanıza izin vermiyor. Bu telefonda profil resmi ekle dediğimde herhangi bir hata ekranı gelmiyor bu arada. Sadece 2 şeyden biri oluyor. Ya eklemiş gibi sectiriyor, tamam diyorsunuz ve hicbir şey cıkmıyor. Ya da daha tuhafı ekleme işaretine bastığınızda hicbir etkileşim olmuyor. Farklı fotoğraf acma appleri denedim, Drive'dan atmayı, farklı klasorler secmeyi. Asla olmuyor olmayınca. Bazı applerde asla olmuyor. Bazılarında sorunsuz oluyor. Ama coğunda olmuyor. Bu ne sacma bir hata?
Hic bilen yok mu cozumunu veya sorun nedenini