Tanıtım Yazısında DEV kampanya
Google Panda'nın tanıtım yazısına ve ozgun makaleye verdiği onemi bilmeyen yoktur sanırım, Google'nin yeni algoritmasına gore ayarlanmış her keseye uygun blog tanıtım yazısı paketlerimizi sizler icin hazırladık.
BU CALIŞMANIN SİZE NE KATKILARI OLACAK ?
1 ay icerisinde %100 butun yazılar indexlendikten sonra otomatik olarak 500-600 civari backlink sağlamış olacaksınız ki bu size kelime bazlı yukseliş sağlayacaktır, doğal olarak hit kazanacak ve yine buna bağlantılı olarak Alexa değerinizide olumlu yonden etkileyecektir. Toparlayacak olursak. KELİME BAZLI YUKSELİŞ , ORGANİK HİT ARTIŞI , ALEXADA DEĞERİNİZİN İYİLEŞMESİ.
Blogspot Bloglarımızın Genel Ozellikleri
Googlenin kendi altyapısı olduğu icin alınan backlinklerin değeri bircok sisteme gore iyidir. Sitelerin Seo Trustrank Değeri: 2.3986 Sitelerin Gelecek Seo Trustrank Değeri: 2.87832 Sitelerimize eklenen linkler 1 ay icerisinde komple indexlenir toplamda anasayfa ve altsayfa olmak uzere 3 link cıkışından 600 Link cıkışımız olacaktır,buda index hızını arttırdıgı gibi kelime bazlı yukseliş sağlayacaktır. Sitelerin Pr değeri 0 dır. %100 İndex Garantilidir. %100 Anti-Spam Garantilidir. Wordpress Bloglarımızın Genel Ozellikleri
Wordpress altyapısının seoya yatkınlığı herkes tarafından bilinmektedir,Googlenin sevdiği bir sistemdir. Sitelerimize eklenen linkler blogspotta oldugu gibi bundanda 1 ay icerisinde komple indexlenir toplamda anasayfa ve altsayfa olmak uzere 3 link cıkışından 300 Link cıkışımız olacaktır,Buda hem kelime hem index hızımızı guclendirecektir.. Sitelerin Seo Trustrank Değeri: 2.525 Sitelerin Gelecek Seo Trustrank Değeri: 3.03 Sitelerin Pr değeri 0 dır. %100 İndex Garantilidir. %100 Anti-Spam Garantilidir.
Tumblr Bloglarımızın Genel Ozellikleri
Seo ile uğraşanlar tumbler'dan alınan linklerin değernin ne kadar onemli oldugunu bilir. Sitelerimize eklenen linkler diğer bloglarda oldugu gibi bundanda 1 ay icerisinde komple indexlenir toplamda anasayfa ve altsayfa olmak uzere 3 link cıkışından 300 Link cıkışımız olacaktır,Buda hem kelime hem index hızımızı guclendirecektir.. Sitelerin Seo Trustrank Değeri: 2.4923 Sitelerin Gelecek Seo Trustrank Değeri: 2.99076 Sitelerin Pr değeri 0 dır. %100 İndex Garantilidir. %100 Anti-Spam Garantilidir.
Blogspot Web Sitelerinden Bir kac Ornek
Blogspot Site Orneği
Blogspot Site Ormeği 2
Blogspot site Orneği 3
Wordpress Blog Sitelerinden Bir kac Ornek
Wordpress Blog Site Orneği
Wordpress Blog Site Orneği 2
Wordpress Blog Site Orneği 3
Tumbler Blog Sitelerinden Bir kac Ornek
Tumbler Blog Site Orneği
Tumbler Blog Site Orneği 2
Tumbler Blog Site Orneği 3
50 Adet Blogspot Tanıtım -> 4 TL
50 Adet Tumbler Tanıtımı -> 5 TL
50 Adet Wordpress Tanıtımı-> 5 TL
100 Adet Blogspot Tanıtımı -> 9 TL
100 Adet Wordpress Tanıtımı -> 11 TL
TOPLU ALIMLARDA İNDİRİM UYGULANIR !!
İşim Teslim ve Raporlama Suresi 24 Saattir.
İletişim icin once Pm atın
Odeme Secenekleri
Paypal & Yapı Kredi % Misli.com ve Garanti Bankası Havale