Merhabalar! 1400TL butce ile Realme 5i almayı duşunuyordum, fakat bir arkadaşım Redmi Note 8 alırsam cok memnun kalacağımı soyledi. Ben de butcem belirli olduğu icin duşundum. Daha once Realme markasını kullanmadım ve riske girmek istemiyorum acıkcası. Redmi/Xiaomi'nin cok memnun kullanıcı kitlesi olduğunu biliyorum. Bu aşamada fiyatları zorlayıp Sahibinden.com uzerinden sıfır, kutusu acılmamış, ithalat Redmi Note 8 bakmaya başladım. Sizce bilindik bir noktadan (Mediamarkt, Teknosa vs.) Realme 5i alıp yoluma mı bakayım, yoksa riske girip Redmi Note 8 mi alayım? Diğer sorularım eğer alırsam nelere dikkat edeceğimi bilmiyorum. Nasıl problemlerle karşılaşabilirim. Fiyatı normalden neredeyse 400TL daha ucuz. IMEI kayıtlı olduğu icin uzun vadede klon ya da iptali olabilir mi? Satıcı her ne kadar 3 ay garantili dese de almaya değer mi? Cihazın calma ya da giydirme olma şansı yok mu? Sorularımı cevaplarsanız minnettar olurum, teşekkurler şimdiden.
Sahibinden.com'da baktığım urunun linki: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...redmi-note-8-64gb-global-1249-803723945/detay