Yanlış duymadınız arkadaşlar site tamamen (%100) ozgundur ve PR değeri 3 tur Tanıtım yazısı alabilmeniz icin illaki web sitenizin olması gerekmiyor. Web siteniz olmayabilir, urununuzu, hizmetinizi tanıtabilirsiniz. Tanıtım yazılarınızın ozgun olması onemli. Ozgun olan tanıtım yazıları sitenize daha cok fayda sağlayıp, arama sonuclarında daha on sıralarda olur. Tanıtım yazınızın icerisinde en fazla 3 Link bulundurabilirsiniz.
Ayrıca bircok kategoride yayınlayabileğiniz tanıtım yazılarınız sayesinde kelima bazı olarak yukselme şansınız daha cok artacaktır ayrıca Facebook, Twitter ve yazarkafe yede eklenecektir hizmetten yararlanmak icin acele edin
Tanıtım yazınız 5 dakika gibi kısa bir sure icerisinde indexleniyor.
Not:Ozgun olmayan 3 den fazla link iceren marez,hek ve a*****t siteler kabul edilmeyecektir. wordpress site sahipleri yazı etitorlerinde resim ekledikten sonra HTML formatında gonderirlerse daha iyi olur teşekkurler
Soylemekte fayda var bilgilendirici olmayan 3-5 kelimeden oluşan kısa yazılar silinecektir bilgilerinize
Arkadaşlar yazılılar anında onaylanmaktadır eğer yazılarınız onaylanmıyorsa kural ihlali yapıyodur makaleleriniz en az 100 kelimeden oluşmalıdır oyle 3-5 kelimelik yazıları onaylamıyorum yazılarınızı html editorde resim ekleyerek gonderirseniz onaylanması daha kısa surecektir.
Tanıtım yazısı gondermek icin www(.)eniyifrm(.)com