★GOOGLE YUKSELİŞ GARANTİLİ SEO PAKETLERİ ★ OZEL İNDİRİM ★ PARA İADELİ ★ FATURALI ★ 2000 + Referans★

Konu Son Guncellenme Tarihi : 22/10/2018
GORSELE TIKLAYARAK SEOBAZ.COM UZERİNDEN HAVALE - EFT - KREDİ KARTI İLE SİPARİŞİNİZİ VEREBİLİR. SİPARİŞ DURUMUNU MUŞTERİ PANELİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. FİYATLARIMIZA KDV DAHİLDİR.
Genel Bilgilendirme

•Tanıtım yazısı odaklı sosyal medya ve forum tanıtım ile destekli uc tip backlink paketimiz bulunmaktadır.
•Paketlerde tamamen Google news kayıtlı siteler ile calışma yapılmaktadır. Bu tarz paket işlem yapmak uzere kurulmuş paravan bloglardan vs. işlem yapılmamaktadır. Siteler surekli guncellenen aktif haber siteleridir. Sitelerin Alexa, DA, PA skorları orta durumdadır.
•Calışmalarımızda kullanılan sosyal medya hesaplarımız guclu hesaplar değiller ancak surekli guncel tutulan hesaplardır. Sosyal medya paylaşımları, backlinklerinde amac siteyi Google’da bircok sosyal medyada aktif gostermektir.
• Paketlerde tamamen ozgun icerikler kullanılmaktadır. Bu icerikler uc yıldır cozum ortağımız olan makale.net ve supericerik.com firmalarından temin edilmektedir.
•Altyapımızda bu hizmetleri sağlamak icin 90 site bulunmaktadır. Aynı siteye dort defa bu paketlerden alabilirsiniz.
Surec & Raporlama
• Sipariş ulaştıktan sonra sitenin daha onceki link inşası incelenir.
• Makale siparişleri verilir.
• Makalelerin hazırlanma suresi tahmini 1-3 gundur ve bu surecte sosyal medya işlemleri yapılır ve raporunuz %30 aşamasına guncellenir.
• Paket turune ve site analiz sonuclarına gore, gunde 1-3-5 adet şeklinde tanıtım yazısı
yayınlama işlemleri başlatılır ve bir gun aralıklarla işlem devam eder raporunuz %10 artışla her gun guncellenir.
• Son aşama olarak forum tanıtım, pdf vs. bağlantılar eklenerek raporlama işlemi tamamlanır raporunuz %100 olarak guncellenir. Sms ve mail ile bilgilendirilirsiniz.
Ornek Rapor
•Mail : [email protected]
•Şifre : 123456
•Yukarıda ki bilgilerle muşteri paneline giriş yaparak ornek raporu inceleyebilirsiniz.

HIZLI SİPARİŞ FORMU İCİN TIKLAYIN !
BİRKAC REFERANS
REFER

ResulAcer' Alıntı:
Siteme mega paket uygulandı gercekten titiz, duzgun, kaliteli ve etkili bir calışma yapıldı. Calışma raporu soylenen zamanda gonderildi. Sitemde eklediğim yazılar daha hızlı index almaya başladı ve tatmin edecek seviyede hit artışı oldu. Diğer sitelerim icinde yaptırmayı duşunuyorum. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye edilir.
Genişletmek icin tıkla ...

bigadic' Alıntı:
Ultra paket alındı arkadaşda sonsuz hizmet resmen cok ilgili ve bilgili bir kişi herşey icin teşekkurler

hasanugur' Alıntı:
herşey icin teşekkur ederim guzel bir calışma oldu 19 dan 9 a yukseldik emeğinize sağlık.

Incubus' Alıntı:
2016 mega paket ile bir calışma talebinde bulundum yaklaşık 10 gun once. Kendisi cok ilgili. Hem ayrıntılı bir rapor verdi. Hem de Google'da index dahi yeni alan (ilk 10 sayfada bulunmayan) kelimelerimde ikinci sayfanın başına 10.-13. sıralara kadar yukseldim. Hem de sadece calışma yaptırdığım kelimelerde değil, tum kelimelere etkisi pozitif oldu. Başka sitelerle de calışma yaptırmayı planlıyorum, oneriyorum.Hatta şunu da paylaşalım:https://i.hizliresim.com/4r4Zd7.png

kozlunet' Alıntı:
Siteye yaklaşık 1-2 haftadır icerik girmiyorum fakat yaklaşık 10 gundur sıralamalarda yukseliyorum ve index alıyorum, ustelik daha site 2 aylık bildiğiniz uzere yeni siteler oturana kadar en az 5-6 ay guncel icerik girilmesi gerekir, tum bunlara rağmen cok başarılı sonuclar aldım, eline koluna sağlık ben bu kadarını beklemiyordum...

okuzseo' Alıntı:
Cok iyi acıklama yapılmış konu başında. Bir cok konu spam olarak goruluyor artık. Sosyal medya onemi arttığı icin paket te ona gore guzel bicimde duzenlenmiş. Buyuk paketmiş gibi bir cok ıvır zıvır yazılan paketlerden uzak durulmalı. Forumdaki tum paketleri aldım mesajlarıma bakarak bunu herkes gorebilir. Tavsiye ettiğim tek paket budur.R10'un en etkili paketidir ve en durust ticaret yapanlarından birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.

caliente' Alıntı:
Rapor alındı, calışmadan once ilk 500 de olmayan kelimelerde an itibariyle 7 ve 8. sayfalarda yer alıyor. Teşekkur ederim.

Beryy' Alıntı:
gayet başarılı bi calışma oldu devamlı calısmayı duşunduğum bir arkadaş sıralamada olmadığım kelime aranma hacmi 1.610.000.000 rekabeti iyi olmasına rağmen şuan 44 sırada diğer 2 kelimede bu yukselişe katıldı diğe bilirim kelimeler gayet guclu olmasına rağmen sıralamalara girdi şuan index hızı ve hitleri gunden gune iyiye gitmektedir. guvenilir arkadaş diğer yaptırdığım seo paketleri arasında en iyi diğe bilirim. NOT: Site 1 ayı bile doldurmamıştır. Alexa Değeri 500 k dır.

msdselim' Alıntı:
herkese tavsiye ediyorum arkadaşlar daha once+100 demiştim şuan +200 hit oldu 30tl verdim adsense 1 ayda 45 tlsini cıkarttı zaten inş yeni paketlerde beraber calışırız

honda07' Alıntı:
Arkadaşlar bu yazıyı yazmak icin 1 ay bekledim kelimelerdeki sıralamaları takip ettim ve sonucu guzel olarak gordum. Etrafta bir suru backlink hazır paketleri almayın diye yazı yorum gorursunuz ve alanlarda sonucları niye paylaşmaz diye sorarlar işte bende bu sorulara yanıt olsun diye bu sonucları paylaşmak istedim. sitem daha 4 aylık ve kelimelerde ilk500 de bile değildim paketi satın aldım ve 3 anahtar kelime de nekrotasarımın ilgisi, yonlendirme ve calışmaları ile bu sonuclara geldim ve 1 aylık bir surede. Bence bu başarı harika benim icin. tabi nekrotasarım ile umarım herkes icin cevap olmuştur. nekro tasarıma tşkler iyi calışmalar.

ekeinteraktif' Alıntı:
Nekro Ajans'a ilgilerinden dolayı cok teşekkur ederim.Gercekten şuana kadar calıştıgımız tum seo paket hizmeti veren şahıs ve kurumlardan cok cok ilerideler.Calışma sonrası direk sonuc aldık, 1. sayfaya yerleştik ve inşallah bundan sonra uzun soluklu da calısmaya devam edeceğiz.

Skala' Alıntı:
Rapor bugun ulaştı. Şuan Alexa değerim belli bir şekilde duştu. İlerleyen zamanlarda olumlu sonuclar bekliyorum. Teşekkurler.

hakanbodurlu' Alıntı:
Bu paketi 10 gun once almıştım. 10. gun raporu gonderdiler. Gercekten cok ozenli bir calışma olmuş. Yani odenen miktarın kat be kat uzerinde bir calışma. Ayrıca iş profesyonelce yapılmış orneğin yazdıkları tanıtım yazılarının noktalama ve imla kurallarına bile dikkat edilmiş. Bu tur şeyler cok onemli. Cok teşekkur ederim. İyi calışmalar dilerim.

Radisone' Alıntı:
İkinci kez calışıldı ve ikinci kez mutlu olundu. Son derece kaliteli ve temiz iş. Yeniden calışacağız.Teşekkur ederim.

skayvolker' Alıntı:
Calışma beklediğimden bile kaliteli arkadaşlar herkese oneririm iyi satışlar

ahmet27' Alıntı:
3 tane site icin anlasilmisti ve zamaninda raporlarmayi yapti arkadas. ellerine saglik

musfar' Alıntı:
Rapor elime ulaştı,guzel bir calışma olmuş,teşekkurler.

heer1903' Alıntı:
rapor teslim alındı. gayet ozenli bir calışma olmu, tavsiye olunur teşekkurler

suleymanurkmez' Alıntı:
Raporları aldım teşekkur ederim tek tek detaylı linkler verilmiş guzel bir calışma elinize emeğinize sağlık..

atmaca221' Alıntı:
Paket calışması soyledikleri tarihte sorunsuz ve tam olarak yapıldı. Raporları da aynen gonderdiler. Teşkkkurler. Nekro Ajans.

bisiklet' Alıntı:
Raporu teslim aldım. Duzenli, olumlu sinyalleri almaya başlamıştım.Tavsiye ederim. 2. Paket icin alım yapcağım.

mumo 99' Alıntı:
http://i57.tinypic.com/1z3m35i.pngGold paket alındı ilgili arkadaslar skype den de yardımcı oldular,Firma ile calısmak daha guven verici(Duz mantık yok!! surekli paket satmaya calısanlardan degiller)

tuncayaygun' Alıntı:
https://i.hizliresim.com/2g0N8j.pnghttps://i.hizliresim.com/BMB62g.pngpaketini satın aldım zamanında teslim edildi gereğinden fazla ilgi yaptı herşey icin teşekkurler tekrardan calışmaya devam edeceğim firma

samosata' Alıntı:
Sitemin kelime yukselişi

memati08' Alıntı:
rapor bu gun ulaştı elime.kapsamlı bir calışmanın yapıldığı belli.ilerleyen gunlerde etkisini gostereceğini umuyorum.

serhanefe' Alıntı:
Arkadaş raporu soylemiş olduğu tarihte teslim etti, Guzel calışma tebrikler.

OgameTurkiye' Alıntı:
http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/04/09/7.sira.jpgİlk durumun keşke resmini cekseydim.1 Nisan Tarihinde 14. sıradaydım. 'ogame' kelimesinde. Bu kelime benim icin onemliydi.9 Nisan tarihinde ise 7. sıradayım. yani ilk sayfadayım.Diğer istediğim kelimem ise 'hizli ogame'http://www.hizliresimyukle.com/images/2015/04/09/4.sira.jpgTekrar teşekkurler nekrotasarım.

okucukkurt' Alıntı:
Rapor teslim alındı. Emeğinize sağlık. Zamanında teslim icin teşekkur ederim. Umarım etkilerini de zamanında gelince goreceğiz. Saygılar.

emeklilik' Alıntı:
Bir adet site icin calışma yaptırıldı ve Raporu alındı...Gayet iyi bir calışma .. Teşekkurler..

Cağlar' Alıntı:
Turan Bey ile calışmaya 24 Mart tarihinde başladık. 2 kelime icin sıralama calışması yaptırdık. Calışmanın etkisini gostermeye başladığı zaman 31 Mart tarihi oldu. 31 Mart tarihindeki sıralamalarım aşağıda :
https://i.hizliresim.com/j4kzlJ.png
Calışma etkisini şu an tam gostermedi. Yavaş yavaş artıyor. Bu işler sabır işleri arkadaşlar. 31 Mart tarihinden sonra 7 Nisan tarihinde yani tam 1 hafta sonra sıralamalarım bu hale geldi :
https://i.hizliresim.com/nA8Y1l.png
Turan Bey'e ve ekibine cok teşekkur ediyorum. Alış-Verişimizden cok memnun kaldım. Artış devam ettikce konuya ekleyeceğim.

naboocreative' Alıntı:
E-ticaret sitemiz icin 2 kelimede calışma yaptırdık. Kelimelerden biri 13 diğeri ise 22. sıradaydı. Turan Bey'in calışmasından sonra 15. sırada yer alan kelimede şu anda 9. sıraya gelmiş durumdayız. Daha once 22. sırada yer alan kelimede ise şu anda 14. sıraya gelmiş durumdayız. Sanırım daha da yukselecek. Durum bunu gosteriyor. Kelimeleri acıklayamıyorum. Kusura bakmayın Lakin her ikisi de rekabeti olan kelimeler. Yukarıya cıktıkca burada yazacağım. Teşekkur ederim

dodanli' Alıntı:
Rapor cok hızlı bir şekilde temin edildi. Gercekten de harika bir calışma cıkarılmış. Etkisini tabi ki bir gunde gormek mumkun olmayacaktır ama paket guclu bir iceriğe sahip. Aynı sektorden olmamak şartıyla herkese tavsiye ediyorum İki hafta sonra etkilerini de paylaşacağım.

muhendis' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,Raporu almamın uzerinden bir hafta gecti. Calışma başlangıcıdan ise 17 gun. Kelimelerdeki değişimler bu şekildedir. En onem verdiğim kelimede yukseliş iyi. Zamanla calışmamla ve calışmanın etkisi ile daha da ilerlerse cok iyi olacak benim acımdan. 2 kelime ilk sayfaya son sıradan girdi.

akcyaz' Alıntı:
Cok ilgili bir arkadaş . Verdiği hizmet gercekten Temiz ve Net. Tavsiye ederim.

onlysound' Alıntı:
1 Hafta icinde ki değişim. Kral oyun kelimesinin zorluğunu herkes bilir ;[http://i.imgur.com/myoquhS.png

teka iletisim' Alıntı:
arkadaşla ortalama 1 hafta once anlaşma yapmıştık 1.sayfa garantili ve su anda cok iyi ilerliyoruz cok ilgili ve işten cok dost olduk

samosata' Alıntı:
http://i.imgur.com/FwOA6Ba.pnghttp://i.imgur.com/FwOA6Ba.pngSitemin kelime yukselişi

KAS' Alıntı:
2.kez SEO paketi alındı, son derece ilgili ve guvenilir. Bol bol hediyeli paketlerinden tekrar alacağım.

mts' Alıntı:
Arkadaşlar ile gecen hafta bir calışma yapmıştık, şuan kelimelerimin birinde 2. sayfadan 1. sayfaya yukseldim. Ellerinize sağlık.

Xor' Alıntı:
Mega paket satın alındı. Odeme yapıldı, calışma sonuclarını bekliyoruz.Ayrıca hic bir yerde gormediğiniz kadar cok ilgili, durust oldukları konusunda bahse girerim

techandworld' Alıntı:
bir adet referans alındı rapor teslim alındı gercekten işinde titiz başarılı bir arkadaş tavsiye ederim

meclisiala' Alıntı:
Tam zamanında rapor teslim alındı. Gayet kibar biri. Gonul rahatlığı ile calışabilirsiniz

WANTED' Alıntı:
Daha once bir cok seo paket olayi denedim hic biri halt yaramadı sırf ucuz diye bu arkadaşın da paketinden aldım sonuşları beni şaşırttışu an kontrl ettm ki ilk 30 da takipci al ve takipci satin al kelimelerinde ilk 300 de bile degildim ki 2 ay icinde ilk 15 ve ilk 30a cıktım şoklardayim ne kadar teşekkur etsem azdir.takipci satin al normalde yoktum bile http://prntscr.com/7bclzutakipci al ilk 300 de bile degildim ya şaka gibi http://prntscr.com/7bcm4h

tefon' Alıntı:
Gercekten cok guzel ve yararlı bir calışma yaptık. İşini son derece ozenli ve titiz yapan bir arkadaş. Daha ilk ticaretimiz olmasına rağmen odeme vb. konularda hicbir sıkıntı cıkarmadı ve tertemiz şekilde calışmayı bitirip raporladı.Calışmanın sonuclarını da 1-2 haftaya kadar olumlu şekilde alırız inş.2. siparişimi de verdim kendisine, onun da raporu bekleniyor.

zhanugur' Alıntı:
Sizlere almış olduğunuz pakette vereceği hizmetin fazlasını sunuyor o konuda şupheniz olmasın. Ben Mega Paket konusunda anlaştım ve gayet memnun kaldım. Cok incelemezseniz facebook twitter gibi durumları goz onune almadığınız taktirde piyasanın gayet uzerinde bir calışma cıkartıyorlar.Bu almış olduğum sanırm 5.calışma ve aralarında memnun olduğum tek calışma oldu.En guzel yanı da tabiki makaleleri ayrı ayrı yazıp PR li sitelere dağıtmış olması.Teşekkur ediyorum calışma icin tekrardan.