karolla' Alıntı:
Arkadaş cok ilgilidir kendisi ile 2 ay calışılmıştır. Google'da istediğim kelimelerde ilk 10 sayfada gozukmuyorduk. Simdi ilk 2 sayfada da gozukuyoruz.
Genişletmek icin tıkla ...

dnzblg' Alıntı:
Zion Medya ile 2. defa calışıyorum cok memnunum sitem anahtar kelimelerde ust sıralara cıktı ve alexa da cok duştu. Kaliteli iş yapıyorlar.

okuloncesiplan' Alıntı:
1 adet site icin hem sosyal ve kelime bazlı paketler icin calışma başlattık.

geri donuşler gayet guzel google analytics ten takip ediyorum hem kelimeler hem sosyal hesaplardan iyi donuşler oluyor. tavsiye ederim. calışma sonunda diğer 4 sitem icin de calışma başlatacağım.

AliTasc1' Alıntı:
Sorunsuz bir şekilde ziyaretciler anahtar kelime uzerinden geliyor, teşekkur ederim kendisi ile guven icinde calışabilirsiniz

AliTasc1' Alıntı:
Deneme amaclı arkadaştan istekte bulundum , sağolsun gayet ilgili birisi. Hizmeti de kısa surede kendini fark ettiriyor. Ziyaretciler gelmeye başladı start verdiği andan itibaren Uzun vadede calışabileceğim birisi. Verdiği hizmetten oturu de teşekkur ederim. Guvenimi kazandı

orbey35' Alıntı:
hit calışması sorunsuz başlamıştır

HKırşan' Alıntı:
Arkadaş referans amaclı gonderim yaptı tamamen organik gelen hitler. Reklam firmasının gosterimlerine de baktım bir artış var, hızlı bir şekilde hallettik işimizi. Zamana da yaydı biraz duzenli olsun diye.

TeknoTa' Alıntı:
ziyaretler gelmeye başladı tamamen Turkiye'den geliyor ziyaretciler ve site ici dolaşım da sağlıyorlar gozlemlediğim kadarıyla. Cok etkili bir calışma olacağı ortada. Teşekkur ediyorum. Aylık paketlerinizden tercih edeceğim gibi gozukuyor

ecloud' Alıntı:
[bahset="29290"]CrimsonKinq[/bahset] arkadaşımız ile 3 aydır beraberiz, sağladığı hizmet muazzam derecede memnun edici. Calışmalarımız surekli devam edecektir.

dayfordie' Alıntı:
5K+ hit alış verişim olacak bu hafta ici, deneme amaclı 1k hit gonderdi gayet başarılı ve hızlı, alexa da bayağı duşuşte yaşadım, teşekkurler sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz.

ogrencifm' Alıntı:
Kendisi iş ahlakına cok uygun bir şekilde işlerini yapıyor cok acıkmayı hic sıkılmadan sorularınıza cevap verebiliyor guler yuzlu kendisini cok teşekkur ederim. Muhakkak calışın derim.

cozummerkezi' Alıntı:
A+++ hizmet aldım . Teşekur ederim calışmalar devam ediyor ..

Okan-İŞLİ' Alıntı:
Starter paketi alındı. Şuanlık herşey guzel. Teşekkur ederim.

SeeTake' Alıntı:
Yaklaşık 2-3 saattir siteme oldukca ziyaretci gelmeye başladı. Tavsiye ederim

CCağlayan' Alıntı:
yaklaşık 1 hafta oldu hem sosyal ve kelime bazlı paketler icin calışma başlattık.

geri donuşler gayet guzel google analytics ten takip ediyorum hem kelimeler hem sosyal hesaplardan iyi donuşler oluyor. tavsiye ederim. calışma sonunda diğer 4 sitem icin de calışma başlatacağım.

dnzblg' Alıntı:
kelime bazlı organik ziyaretci aldım cok profesyonel bir hizmet, siteme hemen ziyaretci gelmeye başladı ayrıca cok ilgililer teşekkurler

Muvexxx' Alıntı:
Arkadaş siteme talebim uzerine deneme amaclı kullanıcı gondermiştir , google search analitikte organik olarak gorulmektedir , şuan icin bir sıkıntı yok , fakat yine de kararı kendiniz de incedikten sonra verirseniz daha iyi olur.

karolla' Alıntı:
starter paketi alınıp odemesi yapılmıştır. İlgilenenlere oneririm.

otuziki' Alıntı:
Deneme amaclı arkadaştan istekte bulundum , sağolsun gayet ilgili birisi. siteme kısa surede sosyal medya uzerinden 10k'ya yakın hit geldi organik olarak. teşekkurler.

noyantanriver' Alıntı:
Hem sosyal medya hem de kelime bazlı calışmadan aldım. Kullanıcılar gelmeye başladı. İstediğim anahtar kelimelerde geliyorlar. Eline sağlık guzel calışma.

erdekgurcan' Alıntı:
Cok yardımcı oluyor, ilgili bir arkadaş odemeyi yaptık calışmaya başladık , teşekkurler

HaberMir' Alıntı:
Kesinlikle hitini yukseltmek isteyenlere tavsiye ediyorum. Hem ilgili hem anlayışlı birisi her turlu sorunuza cevap bulabilirsiniz.

pudigo' Alıntı:
Sitemde deneme calışması yaptırdım sonuclar muazzam gercekten inanamadım trafiğim acayip arttı ve organik olarak hemde gercekten cok ilgili ve sonuc odaklı biri burdan kendisine teşekkur ediyorum

mhmmdkrbs' Alıntı:
Referans alımı yapıldı. Orta rekabetli anahtar kelimemde 27. Sıradan 18. Sıraya yukselme oldu.

Jaisuss434' Alıntı:
Gayet guzel calışıyor sistem ziyaretciler farklı farklı bolgelerden geliyor bi kac dk dolanıp cıkıyor

mhgorgulu' Alıntı:
2 aylık paket aldım gunluk hitledirmeler devam ediyor

Hd2' Alıntı:
Odeme yapıldı, bir aylık 2 paket icin.

karolla' Alıntı:
Beni ilk sayfaya cıkardı istediğim kelimelerde. Oneririm kendisini cok da ilgili.

harunergenc' Alıntı:
Sipariş oluşturdum havale işlemini yaptıktan sonra pm gondereceğim

mhmmdkrbs' Alıntı:
Referans alımı yapıldı. Orta rekabetli anahtar kelimemde 27. Sıradan 18. Sıraya yukselme oldu.

hediyefarki' Alıntı:
Google analytics sitemde ki gercek zamanlı kullanıyı gormuyordu arkadaş sağolsun uşenmedi yardımcı olmak icin elinden geleni yaptı. 1 hafta ucretsiz hit gonderdi. 3 gun oncede ucretli calışmaya başladık. Alexa ulke sıralaması 130kdan 66k ya duştu. Dunya sıralaması 17 m den 6m ye duştu.

1KaN' Alıntı:
Yazmadan gecemeyeceğim. Calışmaya başladığımızda 7 ya da 8. sayfadaydık. Dun itibariyle birinci sayfaya geldik. Rekabetin yuksek olduğu bir kelime değil ancak hızlı sonuc verdi.
Teşekkurler.

1KaN' Alıntı:
Kelime bazlı organik hit paketi / starter 1 adet satın alındı.

OgameTurkiye' Alıntı:
1 adet starter paket sipariş verilmiştir. Umarım faydalı olur.. 1 ay ya da 2 ay sonra ne kadar etkili olduğunu tekrar yazacağım..

avrupasimkart' Alıntı:
Seo paketi alındı. Memnun kaldım teşekkurler emeğinize sağlık...

puzzle' Alıntı:
bugun tanıştık ve işine duyduğu saygıyı kısa surede hissettirdi buda tabiki bende guven hissi oluşturdu ve hemen calışmaya başladık. inanıyorumki sonucuda tahmin ettiğimin uzerinde olacak

OgameTurkiye' Alıntı:
Hocamın bir konusu daha vardı oraya bir yorum yazmıştım ancak faydalı olduğuna inandığım icin buraya da yazmak istedim..

4 ocak tarihinde siparişimi gectim.. ozaman da konuya yorum atmıştım..

şeklinde..

26 Ocak Tarihi ile mesajımı duzenliyorum..

site adresim icin en onemli kelimem olan guinea pig kelimesinde bir turlu ilk 500 e bile giremiyordum.. Bununla alakalı sitede bir cok yazım da mevcut. Hemen hemen bircok şeyi denedim.. sitemin ic seo su ve dış seo su hazırdı ancak bir turlu istediğim sonuc gelmiyordu.. ilk paketten aldım oldukca faydalı oldu daha 2. haftasından itibaren yukselmeler başlamıştı ve ara ara listeye giriyordum.. Şuan ise 24 saate yakın suredir sıramı koruyorum umarım daha da kalıcı olur ve hatta ilk sıraya gecerim..

Gun itibariyle guinea pig kelimesinde 1. sayfa 2. sıradayım..

Bahsettiğim diğer konu aşağıda..

https://wmaraci.com/forum/backlink-...et-www-altunmedya-com-481015.html#post2754989

27 Ocak Tarihi itibariyle birkez daha editliyorum cunku artık ilk sıradayım..

ASametYildirim' Alıntı:
Forum tanıtımı alındı faydasını gormeye başladım. sSiteme tanıtımdan dolayı ziyaretci gelmeye başladı.
İnşallah devamlı ticaret yapma imkanımız olur.

Not:Bircok forumda uyeliğimiz bulunduğundan dolayı forum uzerindeki mesajlarınıza gec cevap verebiliriz. Daha hızlı destek almak icin skype, e-mail veya sitemiz uzerinden bize ulaşabilirsiniz.